Přejít na obsah

MaFaK

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

MaFaK's Achievements

0

Popularita

  1. Omlouvám se,že to píšu sem,ale nechci zakládat nové téma kvůli jednomu malému dotazu. Můžete to pak smazat,teda pokud mi někdo odpoví :). Mám problém s vnitřním osvětlením,popraskal mi plast. Nyní nemůžu sehnat. Mám Octavii I,výbavu L&K. Potřebuji béžové provedení. Našel jsem pouze toto http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3b0947105c4k1-svitilna-vnitrni-bezova-oe-25024.html. Psal jsem dotaz jestli by to šlo i na můj model,posílal jsem VIN,aby se podívali v katalogu. Odpovědí mi přišlo,že ne a odkaz na béžové provedení které stojí 1400...když se ale podívám na obrázek kde je ze zadní strany,tak nevidím žádný rozdíl mezi tím co mám a tím na který jsem se ptal. Nevíte proč by to nemělo jít,kde bude ten rozdíl. Děkuji za odpověď a ještě jednou se omlouvám ;)
  2. MaFaK

    ! střešní okno !

    Odtok funguje,u kol to vždycky odtéká. Ale když leju vodu směrem od kufru,tak začne protékat oknem a ještě se udělá flek u řidičova sloupku...nikoho nic nenapadá?
  3. MaFaK

    ! střešní okno !

    Nejhorší je,že tim střešním oknem před tim tolik neteklo. Čistil jsem to kvůli kanálkům. Okno jsem jenom celý čistil,protože se mi nedovíralo.
  4. Zdravim, mám problém, zátéká mi střešním oknem. Teď o víkendu jsem měl sundanou celou stropnici a střešní okno taky. Vyčistil a profouknul jsem odtokový kanálky i ty 4 hadičky. Teče tam pořád a nevim co s tim. Těsnění kolem okna nevypadá poničeně. Nemáte s tim zkušenosti?
  5. Ještě budu jednou otravovat. Jak by měla bejt ta záslepka silná? Našel jsem tohle http://auto.bazos.cz/inzerat/47472817/Prodam-EGR-zaslepky-pro-TDI.php
  6. Díky za radu. To je právě to, chci to teď někdy chipnout. Stačila by pak jenom ta záslepka?
  7. Zdravim, když je tady už tohle téma, tak napíšu sem. Přemejšlim o zaslepení EGRu. EGR, parohy vyčištěny a turbo nové. Mělo by to cenu? Chtěl bych koupit toto http://auto.bazos.cz/inzerat/48921661/Kit-na-vyrazeni-EGR-19-TDI-EGR-OFF.php ....nemá s tim někdo zkušenosti nebo by stačila jen záslepka? Díky za odpovědi
  8. MaFaK

    Kdo poradí?

    Mám malej dotaz. Ještě včera při zamknutí auta na dálku se mi rozsvítily blinkry jako signál,že se zamklo. Dneska už ne. Nejvíc mě dostávává, že při otevření probliknou, při zamčení nic. Nevíte? Vim,že to sem nepatří..ale nechci kvůli tomu nic zakládat.
  9. MaFaK

    Kdo poradí?

    Už mám všechno koupené, a turbo bude nové...hadičky se daj taky všechny nové..tak uvidíme..jinak děkuju za radu a odkaz ;-) Ten jedinej nevim...zatim mě všichni řikali,že na ten by to neviděli..proto jsem se přišel poradit sem..máš s tim nějaký zkušenosti,že by to mohl bejt tenhle ventil?
  10. MaFaK

    Kdo poradí?

    Diagnostikou už projeto..koupeno nové turbo,vyčištění egr ventilu,všechny těsnění a hadičky koupeny nové..teď jen doufat,že to bude všechno..nikdo teda nemá tušení co by mohlo způsobit to cukání?
  11. Zdravim lidi, předem se omlouvám jestli už něco podobného zde je a já zakládám zbytečně to stejné. Mám problém s mojí Octávou, je to rok výroby 2002, 81kw...Nedávno jsem začel mít problém hlavně za studena při zvýšení výkonu,kolem 2 - 3 tisíc otáček mi auto párkrát zacukalo a do kopce to táhlo tak max do 3 ticis otáček,pak už to bylo mrtvý. To že netáhne je mi jasný,že je asi špatný turbo..ale nevim jestli to má něco společnýho s tim cukáním..Nemá s tim někdo zkušenosti nebo se to už někomu nestalo? Jinak auto mám teprv 2 měsíce,nemám na tom vychytaný všechny chyby. Díky za odpovědi ;-)
×
×
  • Vytvořit...