Přejít na obsah

Sedloňák

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    67
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Sedloňák's Achievements

0

Popularita

  1. Tak měl si pravdu.Změnil sem intenzitu v Bytu 24. Díky :palec:
  2. Ok,zkusím ten Byt 24,a dám vědět.
  3. Můžeš mi tedy prosím poradit kde přes vcds to změním.Předpokládám že tedy v centrální elektrice,ale v jakém Bytu? Díky.
  4. Ale OII Scout FL(2011),ani denní nemá.Jsou to kulaté mlhovky s jednou žárovkou.A tu intenzitu,tam právě nastavit nejde. Ještě tedy kouknu na Byt 24
  5. Nene on nemá denní vůbec.Prostě jsou to mlhovky.A hlavní světla má čočky se žárovkou,né xenony.
  6. No,toho sem se obával.Tak že mu to radši vrátím jak to měl.Bohužel Scouti nemají denní svícení. Tak díky.
  7. Ahoj Jardo, prosím tě:nakodoval sem kamarádovi na OII FL Scout denní svícení na mlhovky,vše fuguje jak má i s dešťákem (světla se sama přepínají),ale nevím kde v téhle nové jednotce (1K0 937 087 J) se snižuje svítivost na těch mlhovkách.Svítí mu na plno a chci to snížit při tom denním svícení. Dík moc za radu.
  8. To jste fakt nikdo nekodoval OII FL?
  9. Čau kluci, kámoš má na OII Scout 2011 nakodovaný denní svícení přes mlhovky,vše funguje i s dešťákem,akorát nevím kde snížit svítivost na těch mlhovkách.U FL je to totiž už jinak. Díky moc. :palec:
  10. Tak že motor ven musí.V autorizáku mají na to předepsaných 13,5hod.Cena i s materiálem cca 22tis. Nic méně mi nic jinýho nezbyde,než to tam dát.Malým servisům se do toho buď nechce,nebo nemají přípravky.A nebo by to dělali poprvé a to zase nechci já.
  11. Ahoj, vyměním Columbus z mého SII 2011 za Bolero do SII viz foto s pin kodém + váš doplatek 5000,-.Né zn Delphi! Bylo by to aktuálnbí až během příštího týdne. Praha.
  12. Tak doufám,že máš pravdu.
  13. Tady je odkaz na tu sadu (originál) a píšou komletní sada. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03h109503sad-rozvodova-sada-3-6-fsi-skoda-28371.html
  14. A to je za kolik?Hradec není zas tak daleko.Taky jde o to aby to dělal někdo,kdo už tenhle motor dělal. Dík.
×
×
  • Vytvořit...