Přejít na obsah

kugler

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    210
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele kugler

  1. Dekuju za nabídku. Potřebuju kompletně funkční
  2. Koupím na octavii 2 přední světla kompletní xenony. Díky za nabídky.
  3. Tak výměna cidla proběhla. Opět. A nic. Tentokrát už nesvítí na maxidotu napis čidlo stavu oleje - Do dílny. Ale už jen hladina oleje. Neví někdo pojistku jakou to má A kde? Diagnostika ukazuje opět-60°C teplotu. Měl sem to u Váše poprvé řekl že špatný čidlo a pojistka a nevím která to byla pojistka.
  4. Tak chlapci se mnou to vypadá zlé. Nakonec asi nepojedu něco mi do toho vlezlo... bohužel :/
  5. Teď si nemůžu vzpomenout kdo říkal skrz ty pegasusy. Kdybys měl zájem tak ty co mám nechám za 4 s tím že by sis je musel nechat spravit...
  6. Já bych zaparkoval u lidlu v zadu. Je tam dost místa a vlezeme se tam co vy na to
  7. Nechci nic říkat ale u PDA je zákaz vjezdu
  8. Tak alvet urco nejedem :-D zas tak dobrý jídlo tam nemají :-D
  9. Zdarec borci mám problém s climatronikem. Už mi to udělalo po druhý. Vůbec nefouka ale ventilátor jede. Když dám na nejnižší teplotu vše funguje jak má a začne foukat a je jedno jestli při zapnuté Klime nebo ne. Když zvýším teplotu na 16 stupňů přestane foukat ale ventilátor jede. To samé s okruhem zapnu okruh vše funguje normálně. Vypnu a zase nefouka. A perlička je to že když zařadím zpatecku a rozjedu se začne foukat. Jak vyřídím a rozjede se dopředu přestane opět foukat. Setkal se někdo s tímto?
  10. Zdarec chlapi. Mám dotaz mám columba ale mám spatnej signál na rádiu. Je zapojena jen jedna anténa a to ta střešní. Slyšel sem ze musí být i druhá. Zajímalo by mě kde ji seženu a kolik stojí. Nebo aspoň číslo produktu. Diky moc
  11. Taky jsem předčasně pro. Uvidim buď bCh jel sám a pokud by moja nebyla v práci tak Bych jela semnou. Jinak jsem pro :)
  12. Já sme pro. Klidně by sme mohli na ten plumlov
  13. Prodáno. Smazat prosim
  14. Tak chtěl bych to skusit napřed na státě sedačce co mám a pak bych to skusil na té co mám v autě. Tak jestli můžu poprosit tak mi to napiš do sz. Diky moc
  15. Zdravím chci se zeptat jak se dá nejjednodušeji vyměnit vyhřívací děcka zádová? Dělal to už někdo a má někdo nějaký postup? Případně kdyby byl někdo z okolí Prostějova nebo Vyškova a vyměnil by mi to byl bych rád.
  16. Tak po dlouhé době opět přidávám novinky. Opět mi praskla hadice od turba k intercooleru a konečně tónovaná okna. :) vymena žhaviče, baterky, čidla oleje, nový chladič a v poslední řadě repas alternátoru. kdyby někdo věděl o někom z okolí Prostějova nebo Vyškova kdo dělá čalounění a byl by mi ochotnej vyměnit vyhřívací dečku u řidiče že staré sedacky prosím do SZ.
  17. Prodám kola pegasus r17 et54 5x112. Jsou odřené od běžného ježdění. Je to obuto na 225/45 dunlop sport maxx ale sjeté. Preferuji osobní odběr. Cena 5500 a při rychlém jednání sleva.
  18. Tak pojistka byla špatná a Spálený čidlo. Koupil jsem nový čidlo a to nový stejně ukazuje teplotu oleje -60°C. Takce si kdyžtak dej bacha. Kabeláž je v pořádku.
  19. Já sem taky pro. Sice nebudu mít ještě vycištěnej interiér ale to je fuk. Vyhovovalo by nám to spíš koncem měsíce.
  20. Zdravím. Rozsvítilo se mi čidlo oleje. Nechal jsem vyměnit a furt svítí. Motor 2.0 103KW BKD. Vag píše po výměně skrat na plus a chybu řidiči jednotky.
×
×
  • Vytvořit...