Přejít na obsah

jagrbuer

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

333 zobrazení profilu

jagrbuer's Achievements

0

Popularita

  1. jagrbuer

    Dobijení

    No tak to jsem si vůbec neuvědomil, rozhodne budu vědět pro priste. Dekuji Konny
  2. jagrbuer

    Dobijení

    Jo to urco není dobré, jen jsem si chtěl ověřit zda vůbec něco dáva, bohužel málo :-(
  3. jagrbuer

    Dobijení

    Ty vypadají v pořádku, nic nikde přerušeneho nevidím. Když jsem změřil hlavni přívod od alternátoru tak to pouští také 11.V Baterie při mereni byla odpojena po nastartování, motor stále běžel.
  4. jagrbuer

    Dobijení

    Voltmetr ukazuje 11 Voltů při nastartovanem autě
  5. Zdravím. Mam dotaz. Jsou to 3.dny co jsem si nechal vyměnit spojku u me Octavie1. 1.6 74kw 99. Po výměně spojky jsem si auto vyzvedl a najel jsem cca 10km jen abych se projel co a jak. Vse bylo v pořádku. Den na to má přítelkyně absolvovala cestu cca 40km do Prace. Když dorazila zpět tak mi řekla ze auto sotva nastartovalo. Nedalo mi to a sel jsem se podivat co to je nebo spis co se děje. Otočil jsem klíčkem a auto bylo rádo ze nastartovalo. Jel jsem to projet cca 15km a v průběhu jízdy se mi rozsvítilo ABS a nasledne dobijení. Okamzite jsem se vrátil, vypnul motor a již nasledovne nenastartoval. Baterie cca měsíc stara 70A Warta. Dnes jsem dal svou starší záložní, nastaroval a cca po půl hodině auto opet mrtvé. A ted přicházím k vám s otázkou, co se mohlo stát když před návštěvou servisu auto normalne jezdilo a dobijelo Dekuji.
  6. Zdravím. Mam dotaz. Jsou to 3.dny co jsem si nechal vyměnit spojku u me Octavie1. 1.6 74kw 99. Po výměně spojky jsem si auto vyzvedl a najel jsem cca 10km jen abych se projel co a jak. Vse bylo v pořádku. Den na to má přítelkyně absolvovala cestu cca 40km do Prace. Když dorazila zpět tak mi řekla ze auto sotva nastartovalo. Nedalo mi to a sel jsem se podivat co to je nebo spis co se děje. Otočil jsem klíčkem a auto bylo rádo ze nastartovalo. Jel jsem to projet cca 15km a v průběhu jízdy se mi rozsvítilo ABS a nasledne dobijení. Okamzite jsem se vrátil, vypnul motor a již nasledovne nenastartoval. Baterie cca měsíc stara 70A Warta. Dnes jsem dal svou starší záložní, nastaroval a cca po půl hodině auto opet mrtvé. A ted přicházím k vám s otázkou, co se mohlo stát když před návštěvou servisu auto normalne jezdilo a dobijelo Dekuji.
×
×
  • Vytvořit...