Přejít na obsah

noveauticko

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

noveauticko's Achievements

0

Popularita

  1. Tak jsem přes meilovou korespondenci dosáhl na 5%,myslím,že až vyrazím osobně,může to být ještě lepší..kolega bral nového Golfa VII comfortline a dostal 12%..tedy 1/2 % by byla solidní..
  2. Plánuje někdo OIII Fresh?(zvýhodněný model) bylo mi řečeno v solóně,že na tento model se slava nedává,max 2%,což se mi zdá jako hloupost..
  3. myslím,že na hliníky budeš mít čas,auto bude stejně jezdit už na zimních v tu dobu..
  4. tim udáváním všeho možnýho asi škodovka ukazuje,že ikdyž je nejdražší má toho nejvíc v základu,ale zrovna u OIII tomu tak není..
  5. proč si berou do prodejen takové "prodejce hrnců" když se prodává jako nikdy? a můžou si proto dovolit kvalitní prodejce..nebo je to jinak? ;)
  6. proč by se střídali prodejci v salónech,když jseou tak ohromující predeje v ČR? asi těm prodejcům co odešli od hrnců to jde líp..ale to je potom smutné..
  7. už jen chybí se pochlubit ,že má škodovka v základu volant a kola..a všechny modely s víkem kastlíku u spolujezdce.. :D
  8. že můžeš polohovat světlomety od řidiče ale to má tuším i Škoda Favorit..
  9. objednal auto a teď se ptá co je to vlastně zač? :D
  10. myslím,že VW Golf 7 má víceprvkovou zadní nápravu už od 1.4 TSI 92kw-125k ,ale nechtěl bych kecat.. také netvrdím že je Golf úplná pecka,ale komu nevadí usedlejší vzhled,tak určitě pouvažuje..a to nemluvím o slevách přímo na prodejně
  11. Ano - Comfortline Variant 1.2 TSI 81kW 6G - 472 900,- Octavia Combi Ambition 1.2 TSI 81kW 6G - 474 900,- Jenže,aby byla tato vozidla přibližně podobná,musí si zájemce o OIIIC připlatit nemalý peníz(např. Climatronic,stříbrně eloxované podélné lyžiny,tempomat..a další) a to jsou desítky tisíc.. potom můžou být srovnatelná... :) nejde tedy o vtahování prvku výbavy,ale o základní výbavu v ceně G7 variant
  12. Spíš by mne zajímalo,proč porovnáváš DSG motory..já o automatické převodovce nic nikdy nepsal.. U 1.2 tsi s manuální převodovkou jsou ceny trochu jiné,ať ostatní ráčí porovnat a to nemluvím o nezanedbatelné základní výbavě ^_^ kde Golf7 variant zůstává hodně s cenou níže než octávka..
  13. Není potřeba mít něco uložený,či napsaný..rozdíl je patrný..a to mi stačí.. :) stačí porovnat výbyvu Comfortline -Ambition
  14. přesně tak ;) ať se každý přesvědčí na vlastní oči..
  15. Najdi si konfigurátory obou modelů a porovnej ;)
×
×
  • Vytvořit...