Přejít na obsah

Lucasse

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    258
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 020 zobrazení profilu

Lucasse's Achievements

3

Popularita

  1. Chci se podělit o zkušenost s STK v Brně, konkrétně stk-brno.cz na Vídeňské. Absolutně nedoporučuji! Nelze se objednat (alespoň to mi bylo řečeno po telefonu), takže je nutné se připravit na čekání a čekání. Jel jsem tam s tím, že technická bude pro velmi udržované auto jen formalita. A jelikož je auto staršího data, při kontrole technik hledal snad vše špatné co jen šlo a do závav sepsal i absolutně nesmyslné záležitosti! OK - auto neprošlo z "důvodu větší vůle než montážní" v pohyblivém spoji mechanismu řízení, či rejdového čepu. Dále unikající olej (unikající však nikoliv, jen v servise neutřeli pár kapek na trubce, na kterou to spadlo při výměně oleje). Auto prošlo před technickou kompletním řádným servisem (o svá auta velmi dbám a do servisu jezdím každý rok preventivně), prolezli celé auto a bez problému. Ale OK, mohli v servise něco přehlédnout... Nechápu však proč mi ale zde na STK napsali do závad např.: Poškozené nebo opotřebované sedačky! .. :-( .. v příloze přidávám fotku oné poškozené sedačky. Jedem dále. Do závad mi bylo dále vyčteno: "Doba zdravotnických potřeb autolékárničky je překročena" To už jsem si nechal zavolat technika, kterému jsem ukázal z kufru zapečetěnou lékárničku s expirací 2019. Na to jen odvětil, že si toho nevšiml, nebo že to nemohl najít. A můžu pokračovat.. O nepořádku v kufru a přenastaveným volantem se sedadlem ani nemluvím. Po krátké konzultaci s technikem, který auto kontroloval, zabil hřebíček do rakve se slovy, že je auto v perfektním stavu a že to příště dám. Jaké máte zkušenosti s STK v Brně vy? Máte nějaké tipy kam jet a kam naopak určitě nejezdit? Kde se k vám chovají fér?
  2. Prodám originální kola Škoda Teron 17" + zimní pneu Continental WinterContact TS 850 225/45 R17 91H - ve velmi pěkném stavu (kola s pneu mi zůstaly po prodeji Škody Octavia III) - kola jsem si nechal profesionálně přelakovat (komaxit) do černé barvy (viz. foto) a používal 2 zimní sezóny Orig. kola z lehké slitiny Škoda Teron 17": - počet šroubů: 5 - rozměry: 7,0J × 17", ET 49 - pro pneu: 225/45 R17 Pneumatiky Continental WinterContact TS850: - specifikace: 225/45 R17 91H - vzorek ještě 8mm (viz. foto) - v testech jedny z nejlepších zimních kol Preferuji osobní převzetí v Hanušovicích u Šumperka (Severní Morava). Cena: 18.990,-
  3. Zdravím, Canton není. Co se týče kontroly tlaku pneu, předpokládám, že to Škoda řeší podle rychlosti kola a porovnáním s ostatními.
  4. Prodám Škoda Octavia III 1.4 TSI (103kW) - v naprosto perfektním stavu (velmi opečovávaná a pouze garážovaná, umývaná pouze ručně), nikdy nebourané, nelakované, nebo cokoliv poničené - jsem první majitel (koupená jako nová v ČR u oficiálního prodejce Škoda Auto) - samozřejmostí je kompletní CZ dokumentace: 2x dálkové ovládání + zabezpečovací klíče navíc + servisní knížka + český manuál k autu + český manuál k dotykové obrazovce + kožená brašna na dokumenty - záruka mobility do 03/2018 - bílá barva, liftback - 1.4 TSI (103kW) - najeto pouze 49.500km - všechny řádné garanční prohlídky prováděny pouze v autorizovaném servise Škoda Auto (zaznamenáno v servisní knížce, dále mohu doložit i faktury) - na autě jsou alu kola se zimními pneu (originální alu kola 17" TERON v černé barvě se zimními pneu Continental ContiWinterContact TS850 225/45 R17) Mnoho speciálních doplňků: - zadní spoiler, na zakázku zpracovány krásné koncovky výfuku, zabezpečení, silnější LED osvětlení zavazadlového prostoru, bílé LED osvětlení SPZ, na oknech 3M tónované a bezpečnostní fólie (certifikované), černá fólie na střeše, černé linie po bocích auta, černé orig. RS kryty zpětných zrcátek, černý orig. rám přední masky, podložky pod zadní kola, atd... (veškeré původní originální díly přidám k autu)! Další příplatková výbava: - dotyková obrazovka Bolero + digitální rádio s DAB + CD mechanika + SD slot + USB + 3,5mm jack audio konektor - Komfortní telefonování přes Bluetooth - 3 ramenný multifunkční volant s ovládáním telefonu a nastavením hudby + jízdních dat - Parkovací senzory vzadu - doplňkový paket Ambition plus - Alarm s hlídáním vnitřního prostoru - LED zadní světla - Construct zabezpečení - Vyhřívané přední sedadla - Cargoelement systém - Příprava pro uchycení dětské sedačky - 8 reproduktorů - Kontrola tlaku v pneumatikách - Rezervní kolo (nepoužité) - Bezpečnostní šrouby kol s krytkami v barvě kola - Vyhřívané trysky ostřikovače čelního skla - Tempomat - Koženka na zadní straně předních sedadel - Maxi dot - Green tec - Simple Clever - Odnímatelné zimní zástěrky (používány v zimním období) - Originální oboustranný gumotextilní koberec do zavazadlového prostoru - Sada na výměnu kola + kompletní povinná výbava + 4x gumové koberečky - S dálniční známkou 2017 03.2017 byla provedena v Škoda auto rozšířená garanční prohlídka s výměnou oleje + zapalovacích svíček + brzdové kapaliny + prachového a pylového filtru + vyčištění klimatizace. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat. Prodáno.
  5. Teoreticky by to tak mělo fungovat, ale prakticky jsem nežažil, že by někdo proplácel i cestu. Zkrátka jsem to vyhodnotil jinak. Ošetření výfuku mi zabralo hodinu a zbytek času sem využil smyslplněj, než celodenním cestováním a řešení reklamace
  6. Těch 350 km tam i zpět mi za to bohužel nestojí.
  7. Asi má Laityng dost svých příznivců, ale já už bych je příště nenavštívil. :( Nechával jsem si tam dělat koncovku výfuku s využitím slevy OctaviaClubu... Měli jsme domluvený termín jednoho krásného dne asi v 9hod ráno. Po příjezdu jsme vybrali typ koncovky a pak asi 30min auto chystali k přidělání (odšťípnutí kousku plastu na nárazníku a odříznutí sériových koncovek). Domluvil jsme se, že zatímco to dodělaj, půjdu s mladou na procházku po keškách do nedalekého zámeckého parku. Vrátili jsme se asi po 3-4 hod a auto zůstalo přesně v tom stavu, v jakém bylo když jsme odcházeli. Čekali jsme další 1-2 hodiny. Při placení mi naúčtovali veškerý čas * 3 pracanti, kteří na tom dělali. Kompenzace za slevu? :( Nedalo nám to a doma jsme se podívali na kameru, kterou mám v autě stále aktivovanou... Když jsem s mladou odcházel na procházku, zavřeli garáž a za celou dobu, co jsme byli pryč, jsem nenašel část, že by u auta něco dělali. Další nespokojenost, která mě štve o to víc: - koncovky jsou křivě svařený. Není to žádný extrém, ale už si i odtud toho pár lidí všimlo a vytklo. Zpočátku jsem na to nebral zřetel, ale postupem času mě to sere čím dál víc. - svařený spoj zanedlouho po instalaci začal dost reznout Taková je moje zkušenost..
  8. Tak nastal čas na přechod na 18" :) nuže... Prodám - LETNÍ - pneumatiky Dunlop Sportmaxx RT 17" - 4ks - v rozměru 225/45 R17 - rychlostni a zátěžový index: 91W (270kmh) - bylo na nich najeto zhruba jen 12tis. km - u 2ks hloubka dezénu 7mm, u dalších 2ks 5,5mm Důvod prodeje: změna disků na 18" Preferuji osobní převzetí na Sev. Moravě (Hanušovice - Šumperk a okolí - dle domluvy) Cena dohodou :) Prodáno.
  9. Prodám kvalitní letní pneumatiky Dunlop Sportmaxx RT 17" - 4ks - v rozměru 225/45 R17 - rychlostni a zátěžový index: 91W (270kmh) - bylo na nich najeto zhruba jen 12tis. km - u 2ks hloubka dezénu 7mm, u dalších 2ks 5,5mm Důvod prodeje: změna disků na 18" Preferuji osobní převzetí na Sev. Moravě (Hanušovice - Šumperk a okolí - dle domluvy) Cena 4990,-
  10. Diky, jeste by to chtelo vetsi kola :) Treba na jare. Jinak objednal jsem je na eshopu, uz bohuzel netusim kde, koukam do mailu, ale pravdepodobne uz smazano. Na netu je toho ale plno a je celkem jedno kde koupis (samo 5x112). Vsechno bude tusim na stejny brdo.
  11. Sraz OIII v Brně - tahle sobota 10.5.2014 v 15 hod. Místo srazu bývalý fotbalový stadion za Lužánkami u Boby centra - http://mapy.cz/s/9xA2 Počasí zajištěno a i jedna dívčí posádka s růžovou OIII.
  12. Lucasse

    Katie

    Pěkný Jinak 70-200/2.8VRII fotí pěkně a už se těším na BlackRapida :)
  13. Lucasse

    Katie

    Moc pěkná! Máme v plánu brzy udělat další sraz OIII v Brně, tak doufám, že přijedeš ukázat svoji krásku! Zatím to vypadá na 3x RS a další 4x OIII. Akce se bude fotit a dál i točit ze vzduchu - na památku :)
×
×
  • Vytvořit...