Přejít na obsah

jackylle

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

jackylle's Achievements

0

Popularita

  1. Čau chlapi, kamarád se chystá na svýho Supa hodit brzdové kotouče značky KAMOKA (http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/superb/vyfukovy-system/14079-prvni-dil-vyfuku-superb.html). Na netu jsem nenašel žádné pořádné hodnocení, tak se chci zeptat zde. Máte s nimi někdo zkušenost? Já mám z toho trochu obavy, jestli dělá dobře.. Případně dokážete v ceně alespoň trochu tomu přibližné navrhnout vhodnou alternativu? Díky všem za tipy a postřehy.y
  2. Ahoj tak tohle co posíláš vypadá dobře, omlouvám se za hatování. Mám na mysli takovou tu přesycenou modrou. Na tu nemohu ani zaostřit oči. Tahle vypadá moc pěkně :-)
  3. jackylle

    Jaká baterie

    Ahoj, 1. myslím, že tohle bohatě postačuje, 2. jestli máš originální rádio, nemělo by to po tobě chtít kód, 3. tam, kde koupíš novou baterii, ti vezmou zpět tu starou, případně sběrný dvůr. :)
  4. Myslím, že ta zelená tam super sedí. Viděl jsem i tmavě modrou (nevím, co se na tom komu líbí), to byl hnus, unavovalo to oči. Tahle zelená je svěží.
  5. To jsem hledal, díky za návod, o víkendu se na to vrhnu.
  6. Měl jsem to taky tak, pomohla mi výměna termostatu, teď to zase drží na 90 °C jak přibité. Snad ti to pomůže a problém nebudeš mít jinde. :) Ikdyž možná už to máš vyřešené za tu dobu.
  7. jackylle

    Nové tlumiče

    Ahoj, proč zrovna tyto dvě značky, to nevím. Nakonec jsem zvolil ty Monroe, tak snad to bude v pohodě. Ale děkuji za odkazy a tip. Pokud bude třeba v budoucnosti (snad až za dlouho), zkusím Seba využít.
  8. jackylle

    Nové tlumiče

    Zdravím vás a mám zároveň prosbu. Čeká mě výměna tlumičů na mé OII 1.9 a automechanik mi dal na výběr ze dvou tlumičů, které nabízí k namontování. První, levnější varianta, jsou tlumiče Sachs plyno-kapalinové. Druhou variantou jsou tlumiče Monroe, které jsou plynové, odkaz mi dal tento http://www.carsshop.cz/nahradni-dily/p-l-tlumic-perovani-monroe-reflex-479/tlumice-297. Ta druhá varianta je dražší, tak věřím, že i lepší, ale nevyznám se. Co z těchto dvou doporučujete vy? Díky všem za odpovědi :-)
×
×
  • Vytvořit...