Přejít na obsah

jirikz

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele jirikz

  1. jirikz

    BOLERO - radio

    Ahoj, zkus se podívat (případně se zeptat) v připnutých tématech v této sekci: HandsFree GSM II alebo GSM III a Bluetooth nebo BOLERO
  2. Ahoj, mám podobnou otázku jako měli kluci výše. Octavia předFL, dodělávané Bolero z SII. Jakou jednotku byste mi doporučili? Vystačím si s univerzálním HFP. Když budu moci ovládat jednotku přes Bolero, budu spokojenej. Předem děkuji.
  3. Zkuste se obrátit na Rolbaře (http://www.cardiagnostik.cz/) nebo sekce Clubové autoservisy, zde na foru. @md.doxa necituj předchozí příspěvky, je to tu zakázané nebo dostaneš od moderátorů za uši :-D
  4. Podle toho, co čtu zde a okolo, tak mě to nemine. Viz například dotaz níže (i když se jedná o 2.0 TDI): http://www.auto.cz/bila-mista-v-servisnim-planu-skody-octavia-ii-64860 A na konec perlička. Psal jsem do dvou autorizovaných servisů a od obou mi přišlo: 1. "Interval výměny rozvodů na Vašem vozidle je skutečně 120 000 km bez udání časového horizontu." 2. "...výměna rozvodů je naplánována při ujetí vozidla 120.000 km nebo věkově v březnu 2019." Nehledě na odpovědi z autorizáků, rozvody půjdou v nejbližší době na výměnu. Jenom mě zaráží, jak o tom nemůžou v autorizáku vědět... :wacko:
  5. Zkus kontaktovat Vašu z Prostějova: http://www.cardiagnostik.cz/
  6. Ahoj, chtěl bych se zeptat na podivný zvuk, co vychází z motoru po nastartování za studena (převážně ve studeném období). Jednou z možností, co by to mohlo dělat je klínový nebo rozvodový řemen. Auto je OII, MR06, motor 1.9TDI PD BJB, najeto 103xxxkm. Rozvody zatím neměněny. Předem díky za postřehy. https://youtu.be/K7Syx-UNCwo
  7. Ještě jednou velké díky Rolbařovi za včerejší akcičku v podobě přestavby na xenony u OII a postřehy :palec:
  8. jirikz

    BOLERO

    h2oenergy už ti na tvojí otázku odpověděl v jiném tématu, že to jde jen přes diagnostiku.
  9. Ahoj, již delší dobu přemýšlím nad výměnou stávajícího a Parrotu 3200 LS za originální handsfree. V mé OII 2006 mám dodělávané Bolero ze SII. V plánu mám dodělat FL maxidot, aby vše spolu správně komunikovalo,. (jestli to chápu správně). Po přečtění X stránek zde na foru a jinde jsem dospěl k názoru, že bych využíval převážně BT jednotku jako HFP. Časem možná i rSAP(zobrazení sms zpráv na maxidotu - není to vyložené priorita), pokud to telefony od Samsungu nebo Sony dovolí . Jde mi převážně o to, aby spolu BT jednotka s maxidotem, Bolerem a telefonem SGS4 komunikovali. Proto bych Vás chtěl poprosit o radu, kterou FL prémiovou jednotku vybrat. Zatím přemýšlím nad 5N0035730D. I když třeba takový wifi hotspot nebo A2DP využiji jen zřídka. Předem díky za rady.
  10. Ahoj, já jezdím do autorizáku do Loun a taky spokojenost. I když občas se stane, že tam ještě čekám...
  11. Ahoj, OII,MR06 1.9TDI PD, BJB. Už týden pozoruji ten samý problém. Od poslední výměny oleje najeto cca 13000km. Tak asi pojedu na výměnu no :wacko: Edit: Po přezkoumání v servisu se zjistilo, že to dělaly zadní destičky, takže výměna a je klid.
  12. jirikz

    BOLERO

    @Jirka313: Za málo. Tady v ČR chtěl po mě jeden chasník 500,- + poštovné. @Deepness: Netuším, jestli aktualizace zlepší signál, na to tu jsou jiní odborníci (Rolbař, Vaša...). Nevím jak to máš nyní, ale pro lepší signál pomáhá dodělání druhé, vnitřní antény nebo frekvenční výhybky.
  13. jirikz

    BOLERO

    Úplnou náhodou jsem měl stejný problém. Tady v ČR ho neseženeš, nebo když někoho najdeš, tak na tom bude chtít akorát vydělat. Naštěstí tu je ebay. Mám za to, že jsem objednával zrovna tento a funguje to, drží to bez problému. Na montáž ti mohu doporučit Rolbaře z Prahy. http://www.ebay.com/itm/Double-plastic-shell-Fakra-B-Plug-male-rf-connector-PCB-mounted-White-New-/151299082653?hash=item233a20c99d
  14. Zrovna v pátek jsem řešil stejný problém. Až když jsem si posvítil baterkou mezi mřížky, zjistil jsem, že repráky tam nejsou. A je to se zadními repro znát nebo to nestojí za dodělání?
  15. Ahoj, je nabidka stale aktualni? Predpokladam, ze bych nepotreboval ostriky,ktere uz mam od vyroby.
  16. jirikz

    BOLERO

    OT: Ahoj, kdyby se tu našel někdo, kdo by prodával Bolero ze SII, pište mi do zpráv. Díky
×
×
  • Vytvořit...