Přejít na obsah

Maikl88

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

259 zobrazení profilu

Maikl88's Achievements

0

Popularita

  1. Maikl88

    Zadní led lampy

    A nemáte teda někdo tip na pěkný led zadní světla? Protože ono je podle mě blbost dávat led žárovky do originál světel ne? Ledky svítí bíle a to udělá úplně jinou barvu v těch světlech než má....Nebo se pletu? Hodně sem někdo nějaký odkazy,pokud víte na nějaký ty světla :-) Díkec
  2. Zdarec kluci, už nějakou dobu přemýšlím nad těmito světly ( v odkazu)máte s němi někdo zkušenosti? A sedí i na RS před FL,podle toho co sem hledal tak by měli,ale jen pro info. Díky za jakýkoli komentář http://tuning-individual.cz/eshop/zadni-cira-led-svetla-skoda-octavia-ii-combi-1z-cerna-kourova-p-29648.html?zenid=ThzzKocI1yWSsRHFSVWSy2VwCc1
  3. Maikl88

    Žárovky

    No,já se po tom pídil a zjistil jsem,že to asi nebudou jen žárovky vyměněný,ale sou to žárovky na denní svícení,jen sou udělaný místo mlhovek.
  4. Maikl88

    Xenony

    Jo,já vím,že je to teplota světla,ale mám na té samotné žárovce napsaný fakt jen D1S nic víc,koukal sem i na druhou,ale taky nic.A na netu sem nikde jaka tam patří od vyroby nikde nenašel.Jinak,díkec,taky sem četl,že se mají měnit obě najednou.
  5. Maikl88

    Xenony

    Zdravím, měl bych jen otázku,jestli by mi mohl někdo říct,poradit,jaké je číslo u xenonů před faceliftem.Přestává mi svítit jeden xenon a po vyndání žárovky sem zjistil pouze,že je tam D1S ale kolik číslo (jestli 4300k nebo jiné sem už nikde nenašel.Tak mě jen napadlo,jestli ste to už někdo nedělal a nevíte na 100% co tam je. Chci tam originály.Nemáte s tím někdo zkušenost? Díkec za pomoct.
  6. Zdarec chlapy, už nějakou dobu hledám led žárovky do mlhových světel,ale pořád se mi nedaří žádné sehnat. Mohl by mi někdo poradit kde bych sehnal žárovky které nehlásí chybu do RS před facelifem. Díky za jakékoli info. Přihazuji ještě obrázek,že takové existuji.
×
×
  • Vytvořit...