Přejít na obsah

Markeru

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 220 zobrazení profilu

Markeru's Achievements

0

Popularita

  1. Děkuji, vyzkouším a dám vědět jestli to pomohlo.
  2. Také mám tento problém. Opravdu pomohlo to čidlo?
  3. Tak jsem využil volna a krásného počasí a zkusil to. Protáhnout zpátky kabel nebyl problém. Co ale byl problém, že mi nejde stará lambda povolit. Rval jsem za to jak pes a nic. Nějaké triky nebo rady jak ji povolit?
  4. Takže zapojení máte už mimo tu černou krabičku? Zítra to zkusím protáhnout zpět.
  5. No, lambdu bohužel nemůžu vrátit, protože jsem ji kupoval od jednoho pána. Já celkem nechápu proč je konektor na podvozku když se stejně ten kabel do ŘJ vrací zpět do motorového prostoru v blízkosti kde je lambda.
  6. Zdravím, koupil jsem novou lambda sondu, ale zjistil jsem, že má hodně krátký kabel. Je to problém nebo se dá nastavit delší kabel? Napadlo mě, že bych protáhl kabel s konektorem od té černé krabičky na podvozku blíže k motoru abych to mohl zapojit. Šlo by to nebo to má nějaký důvod té černé krabičky na podvozku? Děkuji za rady.
  7. Zdravím, už se to tady řešilo vícekrát, ale pořád jsem nenašel odpověd čím by to mohlo být. Začali mi lítat otáčky mezi 500-800 tak jsem vyčistil klapku a udělal základní nastavení, ale ted je to ještě horší. Na diagnostice mi to vyhodilo - regulace běhu naprázdno- spodní hodnota dorazu. Vyřešil jste někdo tento problém? Přikládám video: https://youtu.be/GSVGwFgnxzg
  8. Tak jsem koukal na ty silentbloky a šrouby tam jsou všude. Jak zjistím špatný silentblok? V jeho hybnosti a tuhosti? Omlouvám se, ale v tomhle nejsem expert. Ono v tom může souviset i spojka? Protože ta mi zabírá už hodně nahoře, ale ještě neprokluzuje.
  9. Ano, je to celkem pro mě dilema. Nějak jsem na tím neměl pozornost, ale až ted jsem si toho všiml, že mi tam řadička lítá. Zatočím doleva a řadička doprava a naopak. Ještě jsem zapomněl upřesnit, že řazení jde o hodně hůř pokud venku mrzne. Minulý týden jak mrzlo a bylo skoro u nás -8°C tak to byla katastrofa. Ted když je těch +-5°C tak to celkem jde, ale občas se tam jedničce taky nechce a dvojce musím hodně pomáhat. Zdá se mi jako by tam šla přes zuby. EDIT: Po těch šroubech se zítra podívám a dám vědět.
  10. Zdravím, potřeboval bych se Vás zeptat zda je normální, že se hýbe řadící páka do stran pokud zatočím. Přijde mi to divné. A špatně mi tam jdou rychlosti, hlavně jednička a dvojka. Co myslíte, čím by to mohlo být?
×
×
  • Vytvořit...