Přejít na obsah

ScofieldCZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Kontakty

  • ICQ
    380752331
  • Skype
    jarvak

Informace

  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

481 zobrazení profilu

ScofieldCZ's Achievements

1

Popularita

  1. Pokud mu ta HF jednotka na Columbusu ukazovala, tak jediný důvod proč to neukazuje na Boleru je podle mě FW rádia. Kamarád co Bolero taky měl, tak tam AVRCP bylo normálně plně funkční, takže to jít musí.
  2. Nahraj novější verzi FW v Boleru a mělo by to fungovat
  3. Ahojte, mám Octavii II MR08 s 8 kanálovým zesilovačem (1Z0 035 456) a 12ti repro + rádio Columbus. Přemýšlím, že bych to předělal na 10kanálový SS z faceliftu. Co vše budu krom FL zesilovače potřebovat, a co je potřeba upravit? V každém případě je mi jasné, že budu muset ještě do obou předních dveří táhnout 2 kabely. Je dál potřeba nějak předělat konektor? Případně nějak úplně předělat svazek co mi jde z rádia do zesilovače? Nebo má předFL a FL vůbec stejné repro? Hledal jsem tu obdobná témata, ale vesměs se tu jen řešilo dodělání SS, když v autě žádný nebyl, ale nic o přestavbě z předFL na FL jsem bohužel nenašel. Budu rád za jakoukoliv radu, zatím se nemám vůbec čeho chytit.
  4. ScofieldCZ

    Dešťový senzor

    V Dlouhém kódování centrální elektriky aktivace dešťového senzoru určitě je. Jen pokud ho deaktivuješ, tak nevím jestli to bude fungovat jako klasický cyklovač. Nikdy jsem to nezkoušel a podle mě bude velice málo lidí co to chtěli vypnout.
  5. Ahojte, už začínám pomalu pokukovat po tom, že bych přešel z O2 RS na Octavia 3 RS. V každém případě bych ji chtěl v benzínu, a spíše by se mi líbíl předface. Nicméně mě zajímá, jaké máte zkušenosti s jednotlivými verzemi (162kw, 169kw, 180kw), kterou vlastně vzít (Případně i kód motoru pokud jich bylo více pro jednu verzi). Dál by mě taky zajímali užitečné prvky výbavy, po kterých se dívat. Úplně zatím nemám zkouknuté co všechno se do Octavia 3 dávalo, takže jakýkoliv poznatek o tom, co zato stojí tam mít budu jen rád. Momentálně pro mě jedna taková věc, kterou bych tam vážně chtěl je Columbus s CarPlay, ale pokud mám správné info, tak to musí být verze MiB2. (Od kdy se do Octavie montovalo MiB2? a jak ho zaručeně poznat?) Díky
  6. Jak jako přitavili? Od čeho jste oddělali izolaci a připojili to? Vždyť celý ten bílý konektor se tam nacvakne v tom velkém konektoru co jde do rádia místo konektoru co je od CD měniče/Auxu
  7. Nevíte někdo jaká je budoucnost PolarFISu? Někde jsem četl, že firmu snad prodali nebo co. Je fakt, že webové stránky nefungují, ikdyž vznikly druhé: https://autopolar2.com/ nicméně updater nefunguje. Prý je tam i někdo zkoušel kontaktovat, ale bez odezvy. Jak by teď šlo řešit update firmwaru?
  8. Zdravím, mám Octavii 2 RS MR08 Tak jednou za měsíc až 2 se stane, že večer dojedu domů, zaparkuju a další den ráno když chci odjet je baterka úplně mrtvá. Pak to další měsíc funguje úplně normálně, může stát klidně 3 dny a normálně nastartuju, ale potom zas některý den dojdu a baterka opět mrtvá. Absolutně nevím na co se mám zaměřit, protože vychytat ten moment, kdy to začne mít nějaký větší odběr je snad nereálné. Moje jediné podezdření je, že prostě někdy Gateway neuspí Columbuse, protože standartně, když dojedu, tak asi 20 minut se ještě dochlazuje a pak to vypne. Jenž teď jsem postřehnul, že když bylo fakt vedro a po půl dni jsem odemkl auto a vlezl dovnitř, tak Columbus chladil ještě předtím, než jsem ty klíče do zapalování vložil. jinak by ale Gateway Columbuse měla umět uspat, protože loni jak jsem byl na dovolené, tak mi 10 dní na letišti stálo auto i s columbem uvnitř a pak to nastartovalo normálně
  9. Takže, neměl sem tolik času se tomu věnovat. Nicméně PCV ventil jsem vyměnil a úbytek oleje se značně snížil. Blíže jsem zkoumal ten úbytek okolo té vakuové pumpy a na 99% to vypadá, že to uniká jen tím menším krytem na samotné té pumpě. Nicméně ať hledám na internetu jak chci, tak nemůžu najít žádné těsnění, tak přemýšlím jak to řešit.
  10. Je to podle VINu 08 jinak vyrobeno květen 2008 a první registrace červen 2008
  11. Ahojte, už před nějakou dobou jsem si říkal, že bych si nakódoval Comming home a Leaving home. Co jsem se díval po internetu, tak se to zapíná v nastavení maxidotu v položce Světla a vidění, jenže bohužel tam tuto možnost vůbec nemám, tak jsem si řekl, že to nakóduju ručně přes VCDS. Připojil jsem to a vidím, že tyto funkce už tam nakódované byli, nicméně to nefunguje. (Ani v poloze automatických světel a ani když to nechám v poloze potkávacích světel). Do toho jsem už postřehnul, že když mi praskne nějaká žárovka, tak maxidot to nezahlásí, pouze se na budíkách rozsvítí kontrolka žárovky. (Co jsem jel v jiných Octaviích, tak tam to vždy napsalo jaká žárovka je vadná). Pokud se s tím někdo setkal a věděl by jak to vyřešit, tak budu moc rád 🙂 Jinak se jedná o O2 RS MR08 (předface)
  12. Nemůže ten olej jít eventuelně přes tu pumpu přímo?
  13. No začnu s tím PCV, to vyměnit problém nebude. A pak jak bude více volna, tak zkusím se podívat na ten bok motoru, na co přijdu. 😄 Snad tam není nic, co by se mi mělo rozkočit a nedal bych to dohromady 😄
  14. Díky za tip! Jde se k tomu krytu dostat dobře?
×
×
  • Vytvořit...