Přejít na obsah

MaraSino

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

245 zobrazení profilu

MaraSino's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím! Při studeném motoru si motor přede jak šicí stroj, ale po zahřátí se objeví odporný dieselový zvuk, což mne jako u benzínového motoru opravu štve, neřnu-li to, že snad to znamená něco vážnějšího. Nevíte někdo?
  2. Je to CDAA z r. 2009 po GO motoru, ale to s tím nesouvisí. Točilo to opravdu slabě, visí mi to na nabíječce a po šichtě to zkusím znovu. Díky.
  3. Ráno chci nastartovat a rozvítí se "závada na ESP", jakmile otočím klíčem, začnou mi světla blikat jak stroboscop, točí slabě motorem, ale nenastartuje.
  4. Zdravím, mám problém s ubývající hladinou oleje. Netěsnost se mi projevuje kolem zaústění hadice na výstupu z odlučovače oleje odvětrání klikovky do sání. na výstupu z odvětrání kliky a na sání by snad olej být neměl, nebo se mýlím?
  5. Nevíte náhodou kolik milimetrů na měrce oleje u CDAA odpovídá jeho množství v dcl nebo v litrech?
  6. Je to rok 2009. Nejprve to ujelo 800km s dovozcem, pak 209km se mnou. Zkusím prvně reklamaci. Možná se Autohaus ve Falkensteinu k tomu postaví jako "Der Herr", ale uvidíme.
  7. Koupil jsem si dáreček pod stromeček O2 - Scout 1,8TSI 93tkm najeto. Ujel jsem 180km a ukázalo to nínzkou hladinu oleje, dolil jsem litr, ujel dalších 40km a vypověděl mi službu 4.válec - spálená cívka a svíčka komplet od oleje, takže zbytek si domyslíte, že. Píšu to abych se s někým podělil o "radost", manželce jsem to raději ještě neřek.
×
×
  • Vytvořit...