Přejít na obsah

Loesh

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Loesh

  1. Loesh

    Nesvítí xenon

    Nový xenon stojí 500? Někde jsem slyšel, že stojí kolem 4000 :D
  2. Přeji hezké středeční ráno, tak už ani mě se nevyhnula ta nepříjemná věc a přestal mi svítit mi xenon v pravém světle. Protože tohle je moje první auto s xenony, tak jsem se chtěl zeptat, jak se má řešit výměna. Zvládnu to udělat sám, nebo radši do servisu? Mají se vyměnit xenony jako pár, nebo stačí vyměnit ten, který nesvítí? Na kolik vychází xenony cenově? Díky moc :)
  3. Přeji hezký den, minulý měsíc jsem kupoval Škodu Octavii II Facelift (rok výroby 2010), v současné době má najeto necelých 89 000 a přemýšlím nad výměnou rozvodů. Chtěl jsem se proto zeptat, jestli neexistuje nějaké "znamení" že rozvody už jsou špatné (např. klepání motoru, divný zvuk ... nevím, nic mě teď nenapadá) a nebo jestli je možné dojet do servisu a říct, ať se mi na rozvody podívají a řeknou "Joo, je to dobrý, tohle vydrží do 150 000" ... nebo "Vypadá to už špatně, chce to vyměnit co nejdřív" ... v servisce mám napsáno, že výměna při 210 000 ... ale to je po přečtení témat na foru asi blbost ... díky za odpověď :)
  4. Rok výroby je 2012 :) a facelift :)
  5. Dobrý den, po Novém roce uvažuji o koupi Škody Octavie II RS - 2.0 TDI (125KW) najeto 60 000 :) slyšel jsem hodně názorů, že motory 2.0 TDI stojí na Škodovkách za houby, že jsou poruchový ... chtěl jsem se proto zeptat, jaký názor na to máte Vy?
×
×
  • Vytvořit...