Přejít na obsah

dpam

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

dpam's Achievements

0

Popularita

  1. dpam

    Led pásky v kufru

    Díky za rychlou odpověď :) Já právě něvěděl hlavně jak s tím trafem :) Máme doma LED pásky a na ty je třeba trafo totiž tak mě to zmátlo :D
  2. dpam

    Led pásky v kufru

    Odkud objednáváte Led pásky prosím ? A stačí normálně napojit na napájení a kostru nebo je třeba nějaké trafo ? v elekrice se vůbec nevyznám
  3. Zdravím. Chci se zeptat má tu někdo zkušenosti s celolakem montanou ? Nechat to udělat v lakovně se mi nevyplatí (stálo by to stejně co auto ) Případně jaké trysky koupit , čím auto zbrousit , jak to bylo složité atd . Díky :)
  4. dpam

    Oraznžové blinkry

    Ještě ne. Až v létě :) Zatím hážu dokupy důležité věci a ty ,,blbiny,, nechávám až na pozdějc. Řeším to ale takhle s předstihem a dávam si pak odkazy do oblíbených ať to ocípá :)
  5. dpam

    zpětné zrcátka

    Ok dík moc :) určitě zkusím.
  6. dpam

    zpětné zrcátka

    To bohužel nevím. Auto už jsem takhle koupil :/
  7. Zdravím. Mám oktávku 1.6 1998 takže předface , a nefunguje mi seřizování zpětných zrcátek. Samotné zrcátka jsou 100% OK, pojistky jsem zkoušel měnit takže nevím kde jinde by mohl být problém ? Nějaké ukostření nebo tak ? Nevím vůbec kde a co hledat. Nevíte někdo ? PS:(to samé platí pro vyhřívání zadního okna - taky nefunguje a pojistky jsem zkoušel ) Díky za jakoukoliv radu !
  8. Jej díky. Fakt by mě nenapadlo že to bude taková blbost. čekal jsem že to budu muset nějak rozdělat nebo tak. Asi nevíš jak to nějak zajistit aby se ta rukojet neposouvala ?
  9. Zdravím. Na 1 octávce 1998 mi u ruční brzdy zapadává dovnitř ten čudlík na odjištění ruč.brzdy. Zkrátka je jak-kdyby posunutej o 2 cm dovnitř ručky. nějaké rady jak to opravit prosím ?
  10. dpam

    Oraznžové blinkry

    Aha :) Vidiš. Folie mě nenapadla :) Díky
  11. Zdravím. Už pár dní hledám na netu (zkoušel sem i bazary) oranžové přední blinkry (viz foto níž) nevíte prosím někdo kde to sehnat ( Octavia 1 1998 - před face ) Díky
×
×
  • Vytvořit...