Přejít na obsah

Soptiik

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Soptiik's Achievements

0

Popularita

  1. Přesně tak, pouze jsem vyměnil spínač světel a dokódoval. Samozřejmě takhle to jde pouze pokud máš světelný senzor...
  2. vím že je to už starší téma, ale zrovna jsem to dodělal. Tak pokud by to někomu pomohlo pro FL 2011kódování: Centrální jednotka, Byte 17 bit 4 - zaškrtnout "automatické rozsvícení světel"
  3. Zdravím Vás, i já se přidám se svou zkušeností. Při výměně žárovky SPZ jsem zjistil korozi na 5 dveřích (dost se to podobá fotkám z prvního příspěvku). Auto je rok 9/2011, pravidelně servisováno a vedená knížka. Tak jsem si řekl že zkusím jak se k tomu Škodovka postaví. Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Technik projel historii vozu, porovnal se servisní knížkou, následně jsme se domluvili na nafocení koroze. Odeslali fotky do Škodovky, druhý den jsem měl telefonát že je schválena výměna za nové dveře. Příští týden jdu na výměnu. Popravdě ani jsem to nečekal :)
  4. Tak jsem zjistil že chyba není v BT jednotce vozu, ale v telefonu...nakonec vše vyřešeno aktualizací Androidu :)
  5. Já to právě přečetl celé :), ale informace jsou většinou neúplné, nebo není napsáno na jaké auto a hlavně někomu to funguje a někomu ne. Ale což...trochu jsem se s tím zabavil....Co se týče bužírky, uvidíme, ale vzhledem k potřebě 2*5cm a s ohledem na to že jsem ji koupil metr za 40,- Kč, tak mi snad chvíli vydrží :)
  6. Takže konečně jsem to dal dohromady...tímto děkuji všem co zda dali nějaké informace. Můj první pokus byl o nejelegantnější řešení : vzpěry z Octy I. (520N)+ odskoky ze Schirocca - bohužel to nefunguje, odskoky mají krátký chod který je nedostatečný pro překonání mrtvého tahu vzpěr. Takže došlo na pokus č.2 : pokus č.1 + pružiny červené - opět nezdar, pružiny jsou dlouhé jak zde již pár lidí psalo, musel jsem je zkrátit o 3 závity. Víko zavíralo i otevíralo, bohužel bylo vidět odtlačení dveří což se mi vůbec nelíbilo :( Došlo na pokus č.3: vzpěry 520N + modré pružiny zkráceny o 3 závity. Vše funguje jak má, žádné odtlačení není patrné. Jenom se mi nelíbilo jak tam ty pružiny lítají a cinkají :(. Takže jsem dojel do elektro obchodu a koupil "smšťovací tubus" (používají ho na izolaci obnažených částí kabelů). Pomocí horkovzdušné pistole se dá tahle věcička smrštit až o 2/3 původního průměru. Musím říct že to vypadá dobře, pružiny jsou schované a nikde nelítájí po pístnicích. Tady je krátké video: https://www.youtube.com/watch?v=YxMwqe9iInM
  7. O.K...zkusím se domluvit na výměně v obchdě za ty z Fabie...koupily jste teda vzpěry z Octavie I. liftback??
  8. Já právě vycházel z příspěvku v tomto vlákně, kde se píše že ty vzpěry na fabii jsou silnější (tuším 560N). Na stránkách s prodejem originálních dílů bohužel nejsou údaje o N k dispozici, vzal jsem právě radši original nový... No nic, jsou tam pružiny na starých vzpěrách a otevírá to do 1/3. Nechám ty staré repasovat a navýšit, a tyhle Fabiacký mi posloužej jako náhradní. Objednal jsem pružiny z tý firmy v Litoměřicích, a vzhledem k tomu že 2ks vyjdou na 70,- Kč, tak jsem koupil jedny modrý, červený a modrý kratší. Rozdíl mezi vytlačením modráma a červenýma není nijak veliký (spíš bych řekl že skoro žádný), takže jsou tam modrý :)
  9. Tak přidám i já svou zkušenost. Vlastním O2 face, kombi. Po přečtení fóra jsem se rozhodl pro variantu - vzpěru z Fabia 2 combi a odskakovacích dorazů ze Shirocca. Bohužel musím konstatovat že jsem vyhodil cca 1000,- Kč a to z důvodu vzpěr. Koupil jsem originál přes internet, bohužel když dorazili tak jsem si všiml že mají sílu pouze 440 N(tzn o 40 míň než originály na mojí Octě). Tím pádem vše špatně :(
  10. Zdravím, jsem taky čerstvým majitelem O2 a mám problém s připojením telefonu. Manželky telefon se normálně spojí, načte seznam, jde volat - prostě vše tak jak mám být. Já svůj telefon připojím, potvrdím požadavek na načtení tel.seznamu, ale bohužel se mi seznam nenačte. Při vyvolání nabídky Seznam mi vypíše že počet kontaktů "0". Nastavení kontaktů mám naprosto stejný jako manželka, stejná verze Androidu, pouze výrobce telefonu je jiný. Nevíte někdo co s tím??
×
×
  • Vytvořit...