Přejít na obsah

Petr Král

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    auta, moto a vše okolo

Návštěvy profilu

636 zobrazení profilu

Petr Král's Achievements

0

Popularita

  1. chci se podělit o zkušenost, protože sem byl trochu skeptik, ale nakonec paráda..narazil sem minulý týden na tohle - https://www.sbazar.cz/carfun2/detail/27050240-profesionalni-cisteni-dpf-zavadeci-provoz ..v některých věcech váhal, ale borec mi po telefonu osvětlil i některé věci co sem netušil. Nakonec sme v servisu vymontovali, minulej čtvrtek poslali a v pondělí bylo na autě. Co sem pochopil, tak tu cenu mají fakt jen dočasně než to spustí naplno. Každopádně dobry, dostal sem i celkem profi protokol z čištění.
  2. Tlumiče jsou nové, ale namontované pro krátký placený test (500km). Garance vrácení peněz. Z OC III. se stane geniální nástroj pro ostrou jízdu, ale přitom se auto stane VÝRAZNĚ POHODLNĚJŠÍ HLAVNĚ NA ROZBITÝCH CESTÁCH, což je hlavní problém OC III s klikovou nápravou. Podvozek je geniálně čitelný, stabilní, ale poddajný! Kdo do nevyzkouší, neuvěří :) Opravdu. Určeno pro všechny motorizace kombi kromě 1.8 TSi a RS. Běžná cena 13-18tis viz eshopy... Opravdu neexistuje lepších tlumičů. Vše díky 1-plášťové konstrukci, kterou používají pouze supersporty a nově používá i Mercedes u většiny novějších modelů. Technicky pěkně vysvětleno zde: http://elit.mx-5cup.cz/bilstein CENA: 7.490 Kč!! Nejlépe investované peníze do auta. Garantuju.
  3. Keramické brzdové destičky-Octavia II.,Golf V Desky na Octavii II, Fabii, Golf V.,VI., Leon, A3 atd. - viz foto. Keramické destičky od prvovýrobce Jurid. Dříve patřící pod gigant Honeywell (výrobce turb apod.) a dnes pod Federal Mogul. Dělají i desky na aktuální Octavii RS a Kodiaq! Keramické destičky nešpiní kola. Resp. nešpiní černým prachem, ale velmi světlým, takže kola vydrží v pohodě několikrát déle než s běžnými deskami. Použití na běžné kotouče. Skvělý brzdný účinek. Dobírka. Odpovídající originál čísla Škoda jsou: 1K0698151 - 1K0698151E - 3C0698151C - 5K0698151 - 5K0698151A LUXUSNÍ CENA 890 Kč Dobírka 100-120 Kč.
  4. Petr Král

    tlumice

    proboha proč takovou úpravu. žádné takové tlumiče nedělají. jen s kratší pístnicí - Bilstein B8. Pokud chceš světlou výšku zvednout měl si použít origo tlumiče z "terénních" verzí. měly jinak misku a snad i jiné pružiny jinak si v pasti bych řekl
×
×
  • Vytvořit...