Přejít na obsah

Petr71

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

528 zobrazení profilu

Petr71's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím,já už jí dělal podruhé mám 220tis. Rozvody se mají dělat v 210tis. tak je to na zvážení.Co se týká dojetí,když tam bude voda a nebude se to hřát,tak by neměl být asi problém,(ale nejsem automechanik). S pozdravem P. PS: musí být nějaká spešl chlad.kapalina.
  2. Kde je termostat nevím, já to neměnil. P. Ale je tam fakt. Kolik to vše stálo už si přesně nevzpomínám, myslím, ale kolem 15tis.cca :o ^_^ P.
  3. Ahoj, jo má termostat,dával jsem preventivně nový.Od té doby to zatím maká a funguje. (jen aby to vydrželo). Petr P.
  4. Ahoj, taky mi to někdy udělá, ale myslím,že je to naftou.Zkus jinou, prémiovou nebo bez řepky. Petr
  5. Mě s toho vypadla nějaká podložka čico. Tak asi mechanická závada.
  6. Těžko radit mě se to chovalo jinak a přišlo to rychle a bylo vymalováno. Možná by to mohlo být i čidlo může být jiné nežli má Ř.J. Termostat ? taky zleží po jaké době to vylítne na 130C. Chce to šikovného mechanika který na to bude mít čas a důkladně to proměří jak elektricky tak taploty jak se to ohřívá. (jen pro zajímavost prý jsou tam tři vodní pumpy). Petr
  7. Ahoj, závada odstraněna.V zimě mi kuna překousala ovládací hadičku od turba (naklápění lopatek).Hadičku dali jinou,ale né origo.(nedělali v autorizovaném servisu) a ta se časem a teplem "zcucla" a naklápění lopatek přestalo fungovat. Petr
  8. Zdravím,má někdo zkušenosti s tímto:včera cca po 10min čekání u marketu na ženu se zapnutým motorem (vypaloval se DPF ) nechtěl jsem přerušit cyklus, se po vyjetí rozblikala kontrolka žhavení. Auto se asi přeplo do nouzového režimu a jelo tak že nejelo.Zastavil jsem vypnul klíčkem,nastartoval a jelo to OK,až nato ,že semi ještě dobu zdálo že netáhne od spodu až tak před 2000 ot. Po delší přestávce v restauraci se vše vrátilo k normálu.Co to může být? Dík za odpovědi Petr.
  9. Čím vyšší EURO tak s tím roste spotřeba trochu kontraproduktivní né?
  10. Zdravím,koupil jsem OIII 1.6 tdi 2014 najeto cca 100tis.Chci se zeptat jestli je normální,že při těchto km a stáří přestane fungovat vodní pumpa? (nejde cirkulace, nechladí, motor vaří). Je to moje první Škodovka měl jsem spoustu aut s nájezdy 200 i 300 tis.km,ale tento problém jsem nikdy neřešil.Škodovky každý vychvaluje a mě se po týdnu, (najel jsem cca 1000km) objevil tento problém. Tak se ptám zkušenějších, je to NORMÁLNÍ?
×
×
  • Vytvořit...