Přejít na obsah

Jirka X

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jirka X's Achievements

0

Popularita

  1. No jo, no. Máte recht. A to mám kvůli Tiguanu zakládat nové vlákno? Nebudu tam nakonec sám?
  2. Ahoj emigranti od Škodovky. Tak jsem ji po 22 letech, 2 Feliciích, jedné Fabii a 6 Octávkách opustil. Poslední, trojková Octávka výborný auto, až na ten neskutečně tvrdý podvozek. Jsem u VW.
  3. cosby - Mohl by jsi mi prosím k tomu TPI napsat něco víc? Jestli o tom něco víš. Já jsem totiž tu tvrdost reklamoval hned týden po převzetí. Na info lince. Ozvali se mi, auto jsem přistavil do mnou vybraného servisu. Tam ofotili pera a tlumiče, automobilka na to reagovala, že je vše ok. Ale po týdnu chtěli ještě vzdálenost osy kol od okraje blatníku. Netuším k čemu, vše bylo cca 39 cm. To bylo před týdnem a tatím je ticho. Za výše uvedeno info budu vděčný, pokud by to něco vyřešilo. Dík. Jinak s ní končím a výrobci napíšu, že se asi podívám k "sousedovi z Nošovic". Taky si myslím, že Octávka za 600 by mohla být na jiné úrovni, pokud to není zrovna RS. Dex - Jo, jezdil. 19. auto. Až dosud to s těma Octávkama jakž takž šlo. Ale štve mne, že např. VW Caddy je proti tomuto kočár. U Octávek mne držela např. spolehlivost a životnost. Např. s předposlední O 2 jsem najel 295 tis. a až na jednu pružinu vpředu bylo vše původní a ok. Samozřejmě mimo prav. servisu a brzd. Věřím, že jezdí dál, ale nevím kde.
  4. Koukám, zajímavá debata. Mám O3 taky zhruba měsíc a porovnávám s O2 a O1. Za těch 20 let mám šestou. Co pozoruji, je taky větší citlivost na boční vítr. Na druhou stranu, mám opačný názor co se týče jízdních vlastností. Připadá mi jako jedničková Fabia. Kam ji pošlu, tam spolehlivě jede. I při hodně vysoké rychlosti na dálnici je jistá, lépe než O2. A to má vzadu vlečenou nápravu a dosud byla na 15" zimních. Bohužel, za cenu komfortu. Něco tak tvrdého jsem ještě neměl. Každou nerovnost, vlnku a pod. si skutečně "užívám". Ty tvrdé sedačky to ještě umocňují. Asi ji mít dlouho nebudu.
  5. TomasB - Já se tam stavím spíše ze zvědavosti. Osobně proti Hyundai nic nemám, ale kombik mi do oka nepadl a krátký má pro mne po dvaceti letech s Octávkama malý kufr. Ale že mi tahle v tomto stavu doma nezůstane, je mi už jasné. A to ji mám 14 dní. Ale kam se vrtnout, sám teď nevím.
  6. SKAJA to potvrzuje. Přesně tek. Už i O II byla tvrdší, a více FL, než první O II. A ta O III je ještě horší než O II. Ta tvrdá sedačka to umocňuje. Ano, je v ní vlečená náprava. Ale to měla O I taky. A byla nejpohodlnější. Jinak ten rozdíl mezi vlečkou a multilinkem zase tak markantní v jízdních vlastnostech nevidím. O I se na příčných nerovnostech chovala jak Žigulík, ale O III s tím takový problém nemá. Bohužel, za cenu snížení komfortu. Není to o typu nápravy, ale o naladění. Mimochoden, napsal jsem do Boleslavi. Chtějí to vidět, asi příští týden. Ale pochybuji, že s tím něco provedou. A pak se podívám k "sousedovi z Nošovic".
  7. Bohužel je. Jezdím týdně Prahu Krkonoše a už jsem s ní objevil nerovnosti o kterých jsem do té doby nevěděl. Prostě pořád drncá, není schopna odfiltrovat téměř nic. Má hodně tvrdé sedačky a tím se to ještě násobí. Jako kdyby tě pořád někdo zespodu kopal.
  8. Tak já jsem jel s Scoutem O III a bylo to i na 17" ok. Jel jsem i s normální 4kolkou kombi a taky to šlo. Ale tohle je děs. Vypadá to, že po 20 letech s Octávkama končím.
  9. Dík za povzbuzení. 1,6 81 kW nafta Style, plus nějaká výbava navíc. Ale na tu tvrdost si asi nezvyknu. A za 14 dní nastoupí 16" kola.
  10. Zdravím, chci se zeptat co jsi měl předtím a jak by jsi porovnal komfort. Já jsem před 14 dny pustil O II FL a pořídil O III, ale jsem z ní na rozpacích. Je to hroznej žebřiňák. A to má teď 15" zimáky.
  11. Jirka X

    Bolero

    Tak tenhle můj tel. tam určitě nebude. Jednoduchý tlačítkový. Asi by se hodil tak k Loganu, s ním by možná fungoval. Ale ne s autem za 600. Kolega má méďu za 2x tolik, stejný tel., a jemu se vůbec nespáruje. Asi se nepočítá s tím, že maj. dražšího auta bude mít např. Aligator. U čísla mám jméno nebo příjmení.
  12. Jirka X

    Bolero

    Dík. Já ho měl pořád spárovaný, tak proto mi to tu možnost mazání nenabídlo. Bohužel ani po tomto "restartu" mi jde pouze vyťukat číslo, ale abeceda stále nejde. Zkusím jiný tel.
  13. Jirka X

    Bolero

    Chci zkusit jiný tel., ale nejdříve bych vymazal ty kontakty v boleru. A to je to, na co nemohu přijít.
  14. Jirka X

    Bolero

    Zdravím, jsem tu poprvé, snad mi někdo poradí. Spároval jsem telefon. Kontakty se mi z tel. natáhly, ale pro výběr kontaktu podle jména nefunguje abecední klávesnice. Je šedá, nesvítí. Číselná funguje. A ještě nemohu přijít na to, jak kontakty z paměti Bolera vymazat.
×
×
  • Vytvořit...