Přejít na obsah

David2

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

David2's Achievements

0

Popularita

  1. Nakonec to skutečně vypadá na tu převodovku či spojku. A ty jsi ji měnil? Jak jste nakonec přišli na to, že jde skutečně o převodovku? Díky za zprávu.
  2. Mám 1.6,55kW z 1999, při akceleraci a otáčkách kolem 2200/2400 cítím na sedačce dost nepříjemné vibrace, stejně vibruje mimo jiné i řadící páka. Ty vibrace jsou především spojené s otáčkami a je jedno, jestli jedu 70 nebo 90. Na autě jsem měnil všelicos, včetně zavěšení motoru, vysypaného zadního dílu výfuku, rozvodů, rozvaděče, svíček, kabelů... Síla vibrací je stejná bez ohledu na to, zda-li jedu rovně, či zatáčím... Dle servisáků je přední osa a klouby v pohodě...Zvýšené vibrace jsou cítit i při akceleraci na prázdno, ale ve srovnání s otáčkami při záběru je to mnohem slabší...
  3. vyřešeno, šlo o silentbloky motoru...
  4. Pořídil jsem si 1.6 (98 ročník), 55 kW na plyn, nechal jsem si vyměnit rozvody, svíčky, startovací kabely, startér, olej, mám nový i rozvaděč, plyn je revidovaný... motor při volnoběhu a po zahřátí na provozní teplotu často nepravidelně škube, např. při čekání v koloně apod. Pokud na ten volnoběh zvýším otáčky, tak to přestane. V servisu to na počítači prý žádnou chybu nevykazovalo. Jinak to cuká bez ohledu na palivo (LPG/benzin). Auto takto cukalo i před opravami... Nenapadá vás něco?
×
×
  • Vytvořit...