Přejít na obsah

pgoc

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

pgoc's Achievements

0

Popularita

  1. No, ty moje vypadaj jinak, ale demontoval jsem to z O III: http://equipment.skoda-auto.cz/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplayViewDV?catalogId=10051&top_category=11002&parent_category_rn=11002&errorViewName=ProductDisplayErrorView&beginIndex=144&categoryId=11002&langId=-11&productId=33587&storeId=10001
  2. Tak nakonec jsem zapátral a postup na demontáž našel sám. Tak se podělím, možná se bude někomu hodit. Pro demontáž se používá demontážní klíče T10057. Jsou potřeba 4 a na českém webu lze sehnat za cenu do 300,-. Nejprve jsem demontoval vlastní autoradio, které je umístěno v odkládací schránce u spolujezdce. K demontáži stačí jen 2 klíče: Dále je potřeba demontoval display autoradia. Tam už jsou nutné 4 klíče: Napájecí kabel od držáku telefonu jsem z prostoru pro display prodáhl do prostoru k autoradiu v odkládací schránce spolujezdce. Z autoradia jsem odpojil konektor: Napájení jsou dvě horní zdířky vlevo. Na ně jsem připojil napájení z držáku telefonu: Nakonec jsem vše vrátil na původní místo a upevnil držák telefonu:
  3. Nemá někdo postup na demontáž autoradia nebo rámečku kolem autoradia (nevím jestli jde demontovat) v O3 (mám autoradio Bolero). Chtěl bych na napájení autoradia napojit napájení aktivního Brodit držáku na telefon. Měl jsem obdobně vyřešené v O2. Díky.
  4. Mám obdobný problém. Tento držák jsem používal v O2 a velká spokojenost. Chtěl bych ho namontovat i do O3. V O2 jsem si montoval sám. Drát jsem protáhl mezi palubkou a rámečkem autoradia. Napojení jsem provedl na konektror autoradia na vývody se stálým napětím (tj. bylo pod napětím i při vypnutí zapalování). Tenkrát jsem měl listy ze servisní příručky na demontáž autoradia. Rámeček byl nacvaknutej takže chvilka práce. Nemá někdo postup na demontáž autoradia nebo rámečku kolem autoradia (nevím jestli jde demontovat) v O3 (mám autoradio Bolero).
×
×
  • Vytvořit...