Přejít na obsah

Vlkodlak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Vlkodlak

  1. Všechno tohle funguje, šlo mi o konektor airbagu. Ale předpokládám teda, že když nesvítí kontrolka, že to je ok.
  2. Díky, no já bych ji rád prodal celou najednou, nechce se mi moc zabývat prodáváním jednotlivých kousků. Tak pocitově ... 35 tisíc? Nebo úplně jiná cena? Ten, kdo ji koupí, si ji použije pro sebe jako zdroj dílů nebo vydělá na tom, že je jednotlivě prodá. Případně, kdo by si s tím chtěl pohrát, by si ji mohl sám opravit. Ale já to neumím a investovat do toho nemá smysl.
  3. Ahoj, mám Octavii 2, v podstatě plná výbava, DSG, xenony, vyhřívaná sedadla , dvouzonová klimatizace ... atd. Má najeto asi 230 tisíc ... byla v dobrém stavu, servisovaná, aktuálně měla třeba nové tlumiče ... ale ... dostala zásah o betonový schod pravým předním kolem. Vyletěly airbagy, kolo skoro ulomené, poloosa ... asi se to nevyplatí opravovat a teda na díly. Motor normálně nastartuje .. ale stála rok u garáže a teče jí teď dole olej. Prosím, poradíte, jaká by byla férová cena za takové auto?
  4. Nakonec jsem to fakt přepájel, díky. Protože jsem přehazoval sedačky z jednoho auta do druhého, ucvaknul jsem konektory u obou sedaček, prohodil je a připájel. Vše vypadá ok. Napadla mne ale otázka: Jak ověřím, že to je fakt funkční? Nějakou diagnostikou, nebo to jde jednodušeji? A pokud se hodí diagnostika, doporučili byste mi nějakou dobrou a přijatelně drahou? Před nějakou dobou jsem zkoušel takové ty čínské, co se zastrčí do konektoru v Octavii a spojí se s aplikací v telefonu přes bluetooth, ale to moc nefungovalo.
  5. Díky, tak já to teda zkusím přepojit. Ještě poprosím o asi dost základní radu: Jaký je postup přepinování těch konektorů? Případně je lepší / jistější koupit konektory nové, ustřihnout drátky a zapojit do nových konektorů? A kde je koupit? Úplně nejvíc by mne potěšila redukce, ale ta asi neexistuje ...
  6. Díky. No a myslíte, že to je fakt úplně stejné? Třeba můj opravář tvrdil, že se tam nějak změnila elektronika, což se mi moc nezdá. A pořadí těch jednotlivých drátků bude taky stejné?
  7. Ahoj, rád bych dal do Octavie II, r.v. 2009 sedačky z Octavie II, r.v. 2004. Mají ale jiný ten žlutý konektor (airbagy). Je to jen jiný konektor a stačí to předrátovat, nebo je tam nějak jiná elektronika? Případně, existuje adaptér? (Moc se mi ty konektory přehazovat nechce). Díky!
×
×
  • Vytvořit...