Přejít na obsah

Riczky

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Riczky's Achievements

0

Popularita

  1. Riczky

    BOLERO

    Ahoj všem, mám O2 FL MR2010 s rádiem SWING. Rád bych ho vyměnil za BOLERO. BOLERO koupené mám je z také z O2 FL. Výbavu mám Elegance (zadní senzory, climatronix). Co jsem pročítal fórum mělo by stačit pouze vyndat SWING a zapojit BOLERO + nakódovat. S tím kódováním bych potřeboval pomoc. Nevím co to obnáší, ani na to nemám techniku. Je tady někdo z Brna nebo okolí, kdo by mi s kóddováním za nějakou odměnu pomohl? Případně bych chtěl řešit i upgrade FW rádia. Díky.
  2. Zdravím, plánuji výměnu obyč volantu za multifunkci. Mám O2 FL MR2010. Jednotku volant i propojovací kabel mám, jen si na to netroufnu sám a taky nevím jestli bych to nakódoval. Je tady někdo z Brna nebo okolí, kdo by mi byl ochotný s tímto vypomoct?
  3. Zdravím všechny! Hledám někoho z Brna kdo mě pomůže zvelebit mou Octu. Mám faceliftovanou dvojku MR 2010 ve výbavě Elegance. Rád bych předělal obyč volant na multifunkční. Volant, jednotku a kablík mám potřebuji to přehodit, zkalibrovat a nakódovat. Dál bych chtěl prohodit rádio SWING za BOLERO. V autě mám taky bluetooth od Parrotu. Koupil jsem si k tomu convertor na zobrazení na maxidotu a ovládání přes volant. Schéma zapojení a všechno k tomu mám taky. No a nakonec bych chtěl dokódovat následující výbavu: - Funkci COORNER (přisvícení mlhovkou do zatáčky) - Automatické zamknutí auta od rychlosti 15km/h - Protočení ručiček tachometru tak jak to má RS. Najde se tady někdo kdo by si na to troufl? Vím, že toho je celkem dost. :)
  4. Prosím o přesun do správné sekce. Přehlédl jsem se.
  5. Zdravím, plánuji si do O2 FL pořídit rádio škoda BOLERO, aktuálně mám SWING a externě dodělávané BT HF od firmy Parrot. Zajímá mě, jestli rádio BOLERO už obsahuje vestavěné BT HF? Bude potřeba stávajícího Parrota odmontovat? Pokud ano tak budu jedině rád. Díky předem za odpověď.
×
×
  • Vytvořit...