Přejít na obsah

Streethit

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Streethit's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, najde se tu někdo, kdo by mi byl ochotný vyměnit stávající budíky bez MAXIDOTU za budíky s MAXIDOTEM?...jednalo by se o auto Octavia 2 FL 2009 1.6 mpi (BSE). Díky
  2. Zdravím, sháním rámeček pro navigaci Amundsen+ do Octavia 2 FL. Děkuji
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat nějakého zkušeného "škodováka" na jednu věc ohledně instalace rádia Amundsen 315 do Škoda Octavia II FL (2009). Jde mi o to, zda je zapotřebí nějaká speciální instalace kabelů, například GPS antény, nebo jde jen vyměnit rádio za rádio a anténu nechat někde v prostoru za rádiem? Díky za odpověď.
  4. Zdravím, doufám, že toto téma se tu nevyskytuje, případně ho můžete smazat. Mam následující problém: vlastním Octavii FL 2009, mám tam SWING radio, od koupě plně funguje. V loketce mám konektor na AUX připojení, nicméně jsem zjistil, že není propojen s rádiem. Koupil jsem propojovací kabel a když jsem rádio vyndal a kabel zapojil, nemohl jsem nikde v nabídce MEDIA najít funkci AUX, odpřísáhnu, že tam celou dobu byla, nechápu, jak je to možné, ale byl bych rád, kdyby mi někdo poradil, případně kdyby byl někdo schopný mi ji znovu aktivovat. Díky za názory.
×
×
  • Vytvořit...