Přejít na obsah

Fil_93

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Fil_93's Achievements

0

Popularita

  1. Fil_93

    2.0 + LPG

    Tak to muselo určitě naštvat. No ale je jich málo teda aspoň kolem mě takže už dochází výběr ;-) zrovna jsem mu auto zavezu tak uvidíme co mi večer řekne.
  2. Fil_93

    2.0 + LPG

    Ty tak nevím ale když to dává do aut tak by tomu měl rozumět.. Tak doufám že zprasil jen ty vstrikovace :-) horší je ze ten co mi bude opravovat ty vstrikovace tak magiky nedělá ale má na to software tak uvidíme
  3. Fil_93

    2.0 + LPG

    Na hadicich* tam mělo být. No právě ho to hned trklo že je to blbě udělané. Zkusí mi je upravit a když to nepomůže tak dá lištu a jiné vstrikovace. Je to chaos :-D
  4. Fil_93

    2.0 + LPG

    Nejde to moc vidět.. Jsou volně na hasicích pod válci
  5. Fil_93

    2.0 + LPG

    No snad jo uvidíme ;-) nahodit foto k večeru
  6. Fil_93

    2.0 + LPG

    Tak byl jsem u nového plynare. Řekl mi ze, diagnostika ukázala špatné vstrikovace. A že prý jsou dost blbě umístěné, že tam zřejmě při sepnutí plynu neteče zbytkový benzín a ucpe je. Tak příští víkend si auto vezme a zkusí je upravit. Pokud to nepomůže tak vyměním všechny a uvidíme. Jo a taky mi řekl že je blbost aby to bylo hlavou když na benzín jede bez problémů. Pak dám zase info ;-)
  7. Fil_93

    2.0 + LPG

    No svíčky jsem právě měnil už dvakrát, ty co mám teď jsou cca 4 měsíce staré
  8. Fil_93

    2.0 + LPG

    Tak to mě uklidnil :-D každopádně dík za rady. Zkusím poresit ten plyn a s motorem počkám. Pak dám zas info ;-)
  9. Fil_93

    2.0 + LPG

    Brisk nebo Bosch teď už nevím přesně, no jeden mi řekl že se diví že to neshorelo, že tam nebyly nějaké svorky. Vyměnil mi vstrikovac ale nepomohlo. Pak už nevěděl co s tím je. Jdu ještě k jednomu asi v neděli.
  10. Fil_93

    2.0 + LPG

    No ono to jede ale při přepnutí to blbne a na volnoběhu cuka.. Nevím co s tím :-/
  11. Fil_93

    2.0 + LPG

    Tak tlak válců je 10 a čidlo na diagnostice neukazuje.. Teplotní čidlo Teplotní čidlo
  12. Fil_93

    2.0 + LPG

    No toť otázka. Zkusím to probrat s tím jiným dneska. Škoda jen že je těch plynaru tak málo. A když, tak každý řekne něco jiného.. Já i když tomu fakt nerozumím tak si taky myslím že to bude něco s teplotou. Poslední dobou při startu za studena vypnu plyn a počkám až se motor zahřeje tak na půl a pak zapnu plyn tak dobrý. Když ho nechám ať se přepne automaticky tak zlobí většinou.
  13. Fil_93

    2.0 + LPG

    Jedu dneska za jiným plynarem tak se zeptám jestli mi zjistí ten tlak. Olej nežere. Voda se neztrácí. A plyn mám Magic 4 a děl a l mi to chlápek u Ostravy. Kdybys chtěl přesněji tak do zpráv.
  14. Fil_93

    2.0 + LPG

    Jo a jen tak mimochodem, na benzín není vůbec žádný problém.. Plynar mi to oduvodnil tak že to už plyn nezvládá a za chvilku už nebude zvládat ani benzín. Ta hlava..
×
×
  • Vytvořit...