Přejít na obsah

Papíno

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Papíno's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím, mám OIII 2,0 TDI kód motoru CKFC, za jízdy je slyšet pískání, jako od řemenice, které kolísá s otáčkami motoru. Zjistil jsem ,že když vypnu klimu, zvuk zmizí. (climatronic) Takže nejspíš kompresor, jde mi o to, jestli je tam nějaká spojka, nebo zda to dělá ložisko, nebo musím vyměnit celý kompresor, případně jen prokluzuje řemen....? Děkuji za Vaše poznatky a rady, Papíno.
  2. Mě se stávalo, že ledky trochu svítily, když neměly, kamarád mi poradil, ať jednu nahradím původní skleněnou žárovkou a je to v pohodě. Jemu se stalo, že mu ledky ve Vitaře odpálily ŘJ osvětlení. Mají malý odpor a pak to může asi zlobit .... Jinak nevím ...
  3. Nemáš v osvětlení led žárovky? Mohly by to dělat ony.
  4. Díky, už jsem rezignoval, ale ještě to zkusím jak píšeš, podle manuálu mi to nejde. Zdravím Papíno.
  5. Zdravím, nefungují mi paměti polohy na sedadle, ruční ovládání pracuje normálně, jen jsem nepřišel na to, jak ukládat do paměti polohu pro jednotlivé řidiče. podle návodu jsem neuspěl. Je možné, že tato funkce není dostupná, přesto, že ovladače na sedadle jsou? Díky za tip, Papíno.
  6. Zdravím, po nastartování proběhne kontrola světel standardním způsobem, po rozjetí a dosžení asi 40 km/h se levé světlo sklopí do polohy vlevo a svítí no krajnici. Po zastavení vozu za cca 5 sec. se světlo vrátí zpět na "normální" směr, to se opakuje. Je to normální, nebo se jedná o závadu? Díky za radu Papíno.
×
×
  • Vytvořit...