Přejít na obsah

tom_rendl

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

496 zobrazení profilu

tom_rendl's Achievements

0

Popularita

  1. Mám taky jako druhý majitel 1.8 TSI 4x4 z roku 2014, bude mít brzy 90tkm (koupeno v prosinci s 84tkm) a cukání se projevuje jedině v kopci s hill startem nebo jak se to u škodovky jmenuje. Na rovině se mi to stalo teď párkrát v zimě, když byly zamrzlé kotouče, ale to bylo i slyšet, jak to povoluje. Pak se mi asi 2x podařilo dostat převodovku do divného stavu, kdy po zařazení D se auto nerozjelo, dokud jsem nepřidal plyn (i na rovině). Stačilo ale vypnout/zapnout a bylo to OK.
  2. No tak konečně jsem se v tom trochu pohrabal a už to funguje :D Stačilo to povolit v rádiu v adaptacích a funkcích CAN, MFL změnit na dostupný.
  3. Můžu poprosit co je vše potřeba nakódovat? Nainstaloval jsem MF volant místo klasického a funguje mi rovnou po připojení ovládání palubního pc. Rádio ani pádla pro DSG nic. Gateway mám highline, v tom by problém být neměl ale nenašel jsem nikde návod ani na jiný nový vw koncern, jak to celé nakódovat. Můžete mi prosím poradit? Díky :-) UPDATE: Tak pádla fungují, asi jsem to pak špatně otestoval. Takže nefunguje jenom část na ovládání rádia. To mě přivádí na myšlenku, jestli se to nějak nemusí povolit v rádiu. Je to možné? Je tam starý swing s origo BT telefonováním a streamingem.
×
×
  • Vytvořit...