Přejít na obsah

Martin.T

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Martin.T

  1. Já osobně jsem lepil s Loctite AA 319/7649 a podruhé jsem nechal lepit v servisu opět nějakým dvousložkovým lepidlem. Po měsíci ježdění se opět odlepilo. I přesto moc děkuji za radu.
  2. Ahoj všichni, dokázal by mi někdo poradit jak přilepit odlepené zpětné vnitřní zrcátko v OIII s dešťovým senzorem? Nemá někdo nějakou zkušenost? Odlepil se kompletní kovový držák od samotného skla. Už jednou lepeno. Po měsíci se opět odlepilo. Díky všem za rady. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Ahoj, mám dotaz ohledně demontáže dekorativních lišt ve dveřích. Chtěl bych vyměnit stříbrné dekory za carbonové, ale nevím jak. Nechtěl bych tam něco urvat a tak podobně. Nemá někdo nějaký návod jak na to. Případně, kde bych našel takovou informaci? Předem díky (Hledal jsem skoro všude a nic ...)
  4. Ahoj, kupoval jsem si OIII 2013, kde je Swing s BT. Rád bych se zeptal zda je možné vyměnit za Columbus? Případně co vše by k tomu byla potřeba? Vím, že prodloužení kabelů, display + jednotka Columbuse. A dál? Má někdo nějaký návod jak postupovat?
×
×
  • Vytvořit...