Přejít na obsah

Mr.Katana

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Mr.Katana

  1. Aha, tak teď jsem konečně našel video, které porovnává MIB I a MIB II a mám asi MIB I (to, co borec ukazuje v tomhle videu níže). To znamená, že Mirrorlink asi nemám, že? Tím pádem ten Media In neumí nic jiného, než přehrávat hudbu? Ale je to divné, protože mám auto z května 2015 a MIB II se prý montovaly už od modelového roku 2015, tedy někdy od srpna 2014. Každopádně mám ten menší displej a v kastlíku CD mechaniku a jeden SD slot.
  2. Ahoj lidičky, nedávno jsem pořídil "novou" čtyřletou Oktávku a jako správný exot tam mám po někom Media In konektor místo klasického USB. Přehrávat hudbu (jak název konektoru naznačuje) nepotřebuji, umí to i přes BT, ale spíš by mě zajímalo, jestli když si koupím ten nesmyslně drahý kabel s konverzí na USB, bude moje MIB2 Bolero umět Mirrorlink, abych si na displeji pustil třeba navigaci? Případně jde nějak snadno vymněit ten konektor na USB? V autorizáku mi řekli, že to nejde, ale to se mi nechce věřit.
  3. Aha, ptal jsem se na to samé teď v sekci přímo o Octavii III. Šel jsi do toho? Nebo jsi našel někoho, kdo s tím má zkušenosti?
  4. Super, díky. Já bych měl otázek víc, objevil jsem totiž chiptuning a samozřejmě to všude podávají jako skvělou věc bez nevýhod (krom prvotní investice). Ale když vidím ten manuál, tak si říkám, že extra zátěž by tomu motoru asi neprospěla. Nenašel by se tu někdo, kdo by měl na CNG Octavii osobně zkušenosti s chiptunungem?
  5. Ahoj lidičky, mezi motory Octavie 3. generace mi chybí diskuze o motoru 1.4 TSI (CNG) 81kW. Bylo by možné tuhle sekci přidat? Já bych měl hned první otázku, a to čím se tenhle motor liší od čistě benzínové 1.4 TSI 110kW? Je tam nějaký fyzický rozdíl? Nebo jen SW?
×
×
  • Vytvořit...