Přejít na obsah

Eresak

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Eresak's Achievements

0

Popularita

  1. Octavia 2,0 TDI RS Zdravím, svítí mi ABS, ESP a tlak v pneu.. Přidávám zde fotku, setkali jste se s touto závadou někdo?
  2. Vyřešeno!!! Po výměně váčky auto začalo regenerovat.. Děkují všem za rády
  3. Dneska jsem konečně našel trochu času na svoje eresko. Na poslední fotce vidíte váčku BMN. Na dalších fotkách vidíte váčku jakou mám v motoru, nevidím tam žádné kruhy. Měly by tam byt dva.. Potvrdíte někdo že tam mám jinou váčku než bych měl mít?
  4. Byl jsem zase venku u auta, nedalo mi to a zkusil jsem každý drát zaizolovat zvlášť. Přes diagnostiku mi zase vyskočila tato chyba kterou jsem už tady hodně krát psal. 008194 - filtr pevnych castic rada valcu 1P2002-006 - efektivita na spodni mezi Napadlo mě odpojit přívodní kable od diferenčního snímače tlaku. Odpojil jsem ho a na palubovce mi přestala svítit spirála. Může to byt ten problém co mě trápí? Špatná kabeláž, vadný diferenční snímač tlaku? Nedávno jsem ho koupil nový.. Po odpojení..
  5. To máš pravdu!!! 😃 Něco budu muset zkusit abych to zjistil, buď každý zvlášť zaizoluji nebo vyměním drát.. Funovi jsem už psal, řešil jsem s ním i vykuchani DPF, moje poslední možnost.. Kdybych to do Brna neměl tak daleko, zajel bych tam. Budu muset najít někoho tady v okolí.
  6. Párkrát jsem už ve škodovce byl, ale nikdy nic nezjistili, nebo se jím spíš nechtělo hledat závadu. Jo včera jsem mu zkusil napsat, jinak já jsem z Třince. Dneska jsem šel zase na chvíli k autu a zkusil jsem se podívat na kabeláž která vede k snímači diferenčního tlaku a objevil jsem poškozenou izolaci na více místech. Měla by tato poškozená izolace nějaký vliv na tuto chybu co mi vyskakuje? 008194 - filtr pevnych castic rada valcu 1P2002-006 - efektivita na spodni mezi Dále je izolace poškozená i tady..
  7. Doma bych to dělat nechtěl, ale jestli nezbude jiná možnost budu muset.. Nevíš jestli by mi zkontrolovali vstřiky ve škodovce?
  8. Švagr mi ve škodovce zjišťoval za kolik by mi vyměnili DPF.. za 23000 Kč
  9. Původní DPF automechanik poslal firmě s kterou spoluprácuje a ti mu poslali jiný DPF. Starší po repasi.. U obou regenerace neproběhla..
  10. Podle fotek na internetu jsem to taky zkoušel. V autě je už druhý DPF. Složim to zpátky a zkusím s tím někam zajet ať mi zkontroluji vstřiky.
  11. Když jsem prstem projížděl po té vačce tak jsem tam žádnou plošku nenahmatal.. To číslo hlavy jsem už kontroloval, pasuje.
  12. Je to 8 roku zpátky co mi to automechanik měnil, sehnal starší hlavu která měla najete 50000Km. Jestli použil původní váčky nebo ty co byly na té starší hlavě to už nevím. Projížděl jsem tady různé fóra na Internetu a narazil jsem že pár lidí mělo ten samý problém co já. Měli jinou váčku než by tam měla byt. Jinak jsem vyměnil saní (vířivé klapky) a diferenční snímač tlaku.. Svítí mi pořad spirála a když tu chybu smažu objeví se znovu.
  13. O výměně hlavy jsem nepsal nic, protože regenerace pokaždé nějak proběhla a zase jsem mohl jezdit dál.. Porucha stále přetrvává, nevím už co s tím. Dneska mě napadlo to s tou váčkou..
  14. Po koupí auta v roce 2012 a běžném ježdění jsem pociťoval že není něco v pořádku, nedostatečné zrychlení, motor měl výkonový propad. Po výměně hlavy se všechno spravilo, akorát jsem měl častou regeneraci DPF cca každých 200Km. 56000 Km jsem nejezdil po výměně hlavy s častou regeneraci. Napadlo mě jestli tam není jiná vačka když měnili hlavu.
  15. Najde se tady někdo kdo pozná jestli se jedná o váčku BMN? Pro DPF..
×
×
  • Vytvořit...