Přejít na obsah

Jirka George Bříza

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Jirka George Bříza's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím mám takový problém, bouchá mi levé kolo při přejezdu nerovnosti a při otočení volantem a pak srovnání do rovné polohy tak to bouchá, kosti stabilizátoru značky Febi Bilstein měněny před pár dny, a čepy řízení od značky FAG měněny před 10 měsíci a čepy ramen od značky NK měněny před 11 měsíci nevíte čím by to mohlo být?
  2. Ty táhla s těmi čudlíky se napnou na ten servo moturek. jenze co dále kam to přidělam ten moturek. A hlavně kde najdu řidiči jednotku.
  3. Našel jsem něco jiného. https://www.ahifi.cz/centralni-zamykani-bene-322.html?gclid=Cj0KCQjwtsv7BRCmARIsANu-CQeiTR6C4SHqCPe4n-UQ4Ns1t_5ejIKf5l99GVy5c4jcQLmhzeUBengaAoS1EALw_wcB
  4. Zdravím chtěl bych se pustit do dodělání univerzalního centrálního zamykání , chtel bych se Zeptat jestli někdo nemáte nějaký návod jak to vše zapojit popřípadě video návod.. Díky.
  5. Aha, to mě docela zajímá 🤔 nějaký stránky na to ?? 🤔
  6. Tak na to kašlu jiná varianta už asi neexistuje.. hold budu zacvákávat čudlíky 😅
  7. Měl jsem to v servisu tam mi řekli že je obložení v pohodě.. ale neřeším už mám jsem koupil čelisti složené k tomu 2 brzdové válečky od Bosche, teď jen mít na to dobré počasí a vrhnu se na to.
  8. Možný to je, už mě štve zacvakání čudlíků, chtěl bych udělat centrální zamykání.. na autě ale to vyjde draho.
  9. Zdravím chtel bych se zeptat nevím jestli je to centrální zamykání, když jsem sundal tapec a Koukal na zámek tak tam vede kabel s 2 pinama do zámku nevíte co to muže byt díky za rady. 😊
  10. Zdravím. Mám octu 1 1.4 16v mám na zadní nápravě. Bubnovky.. a děje se něco divného jen když brzdim.. Když brzdim tak je slyšet z Brzd takové cvakáni... Brzdové válečky jsou O.K nedávno měněny před pár dny jsem to čistil a roztáčel jsem buben.. druhá osoba mi šlapala na brzdový pedál... cvakaní přestalo jakmile jsem se rozjel cvakaní zase začalo při brždění. Vypadá to asi na dosloužené brzdové čelisti. prosím o rady děkuji.
×
×
  • Vytvořit...