Přejít na obsah

poklop88

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

poklop88's Achievements

0

Popularita

  1. Hm, ta firma vypada docela solidne. Alespon podle stranek ty jejich potahy vypdaji taky fajn. Ale zbytek auta je jako novy. Nic tomu neni, jenom tehle kousek. No tak uvidim, co mi na to reknou, pripadne zkusim nejakeho calounika, jestli by zvladnul vymenit pouze ten dil na te sedacce.
  2. OK, diky za info. Ni ja jsem se jeste zkousel poptavat po servisech. Jestli by nekdo pretesnil ten klimakopresor a pry by se na to mela dal sehnat nejaka sada tesneni. Tak by to pak mozna slo bez vymeny kompresoru. I kdyz s tou vymenou spis uz pocitam.
  3. Přeji hezký den všem, Chtek bych se prosím zeptat. Nějaká zkušenost u Octavia 3 rs TDI 2.0, 130kw. Při servisu jsem zjistil, že na klimakompresoru vidim na remenici rosit klimatizací. Je to jakoby to přímo rosilo ve středu te spojky, co je na kompresoru. Mate s tím někdo zkušenost? Myslím, že bude potřeba vymenit pouze nějaké gufero, nebo těsnění. Ne snad celý kompresor. Klima běhá. Místo jsem očistil a budu čekat, odkud to poleze. Děkuji za případné rady a postřehy. Fajn den.
  4. Zdravím, Pod textem posílám fotku své sedačky od řidiče. Je klasicky odřená od nasedání a vylézání z auta. Je to jediný až, co mám. Tak bych se chtěl zeptat. Má někdo zkušenosti s opravou? Přecalounit? Nějaká třeba opravná sada? Na zamaskování? Máte nějaký tip na leštěnku na kůži? Používám od Sonaxu. Ale třeba má někdo nějaký tip na něco lepšího. Díky a fajn den
×
×
  • Vytvořit...