Přejít na obsah

Trhas

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Trhas's Achievements

0

Popularita

  1. Nevím, myslím si že jezdí spousta aut bez katíku a dalších filtrů a tlumičů na výfuku a hlavně když mi vyříznou katík na frekventovaným místě a nikdo si toho nevšimne tak mi klec nepomůže tu přeříznou stejně rychle jak ten výfuk.
  2. Ahoj, neřešil tu někdo jak vypnout lambda sondu za katalyzátorem? Před domem mi ho z auta ukradli tak tam mam mezi spony danou jen rouru s lambdou s tím že katalyzátor nasadim jen na technickou. Každopádně teď jezdim s rozsvicenou kontrolkou motoru a rád bych se toho zbavil. Předem děkuju za rady.
  3. Ahoj, nemá někdo zkušenost a nesnažil se už napasovat novou řadičku (třetí generace) na Octavia 1 1.6 75kW. Na kulise mám průměr asi 19,8mm a na to novou řadičku bez úprav nedám. Díky, Trhas.
  4. Ahoj, jen se zeptám, když jsi měnil převodovku, co všechno s tím muselo ven/je rozdílné? Poloosy? Kulisa?
  5. Ahoj, nemáte někdo zkušenost s napasováním reproduktorů ze Scaly do jedničkový ovce? Pasují do originálního tapce? Díky, Trhas.
  6. Ahoj, nemá někdo zkušenost s napasováním repro z vozu Škoda Scala? Pasují bez úprav do originálního tapce? Díky za rady. Trhas
  7. Ahoj, mám Octavia 1 1.6i 75kw. Nezkoušel někdo, nebo neví zda by na to šla napasovat převodovka z tdi? Ideálně teda z Fabie RS. Díky za rady a zkušenosti. Trhas
×
×
  • Vytvořit...