Přejít na obsah

Jenda91

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Jenda91's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, mám cca půl roku octavii combi laurin&klement. Docela spokojenost, ale od 1.10. Mi skočila aktualizace androidu na mobilu na 13 a od té doby nemůžu sparovat s autem. Je tam nějaký fígl? Za rady budu rád.
  2. Ahoj, tak jsem to konečně začal řešit. Dík rekonstrukci baráku jsem to furt odkládal... A jezdil jen tou 1 no a pomohla výměna komplet hadiček palivové soustavy a sací soustavy plus EGR a přestalo to dělat. Přes vikend se to udelalo dnes uz najeto víc jak 800km a nechciplo to ani jednou. Vic jak 50tia v háji ale šlape jako hodinky.
  3. Zkusil bych vyměnit plaivovej filtr dost dokáže potrápit. Tím bych začal a možná čerpadlo může být slabší ale to by měl servis zjistit na VAG.
  4. nn vubec nic nn taky nic už jsem z toho nestastny
  5. Ahoj, potřeboval bych radu. už nevím co s tím. Mam octavii 1.9 tdi 66kw dokonce 2 a proste ta jedna v plném tahu klidně ve 130 na dálnici z ničeho nic chcipne motor. po chvíli startování naskoči a jede normalně dál. zkoušel jsem měnit čerpadlo, vstřiky, rozvody a palivovej filtr. nemá někdo zkušenost co s tím?
×
×
  • Vytvořit...