Přejít na obsah

Maťo Domes

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Maťo Domes's Achievements

0

Popularita

  1. Jo jo sorry jsem si nevšimnul. Takže rozvody. Ok a díky za spolupráci
  2. @rayxtak jsem to zmeril, ale nechtelo mi udelat ten test v zakladnim nastavani. koukal jsem i na sk93 a prosim te co to je za udaj v poli 3 fazova poloha rada valcu 1 sani to cislo mi prijde vysoke a jeste se mi dnes poprve objevilo neprekrocit 4000ot kvuli oleji
  3. @rayxrozumim tak zitra rano projedu s diag a dam vedet
  4. @rayxdostalo se mi pod ruce az s problémy. ale tohle jsem nikdy nedelal. jel jsem s tim asi 50 km a pri zatizeni jede auto krasne ale jak das N nebo vyslapnes spojku tak to klepe jak svin a rozsviti se tlak oleje. takze problem pouze na volnobeh. myslis ze je souvislost s tou chybou P0016 a chybama zapalovani na volnobeh?
  5. @rayxjo jo na pul zahratej. je tam porad tak jsem ji ted maznul a rano to projedu a zkouknu to jak jsi psal. je zajimavé ze kdyz jsem koukam na nevim uz jakou skupinu tak tam bylo policko chybne zazehy a o skupinu dal rozepsany vsechny 4 valce. kdyz motor sel na volnobeh tak skakala chyba za chybou na vsech valcich. pri otackas nad 2000 byl pocet chyb na vsech valcich 0. pak volnobeh a znovu chybky v zazehnuti.
  6. @rayx @p2pZdar tak napínák nevypadá nejhůř, ne? Co když odešel ten magnetický ventil pro nastavování vačky? Ukáže mi funkčnost test akčních členů? Rozvody dělaný nebyli. Nebo nevím kdy. tlak oleje volnobeh 2,2- 2,5 baru kolisavy, pri 2000 ot 2,5 stálí a pri 3700 ot 3,5 baru stálí...az na ten volnobeh mi to prijde ok
  7. @rayxtak jsem to zmeril, tlak oleje budu resit zitra. to pole tri je porad na nule je to ok?
  8. Tak tady to je. snad to je ono. teprv se ucim s diag
  9. Prosím tě jaký to je kanál ať nemusím hledat. Ráno to napichnu a zkouknu i napínák. Je možné že kdyby už byli rozvody ko tak se Vacka na volno běh nezaaretuje?
  10. zdar panove porad bojuju s CDAA ze ctrnacti jsem uz odstranil 12 zavad vynechane zapalovani na vsech valcich spatne signaly od lambdy, zavady s tlakem oleje P164B a P164D. unik oleje pres pcv. vymenilo se pcv, svíčky, lambdy a oba spinace tlaku. zbyli mi uz jen dve zavady coz je P164D a P0016. motor pri volnobehu klepe jak pri -50°C a pokazde se rozsviti kontr. tlaku oleje prilis nizky, pri vysokych otackach bezi plynule a kontrolka se nerosvící. jo a otacky na volnobeh litaj 750-1000. ot 1200 motor bezi jiz v klidu. asi zmerit tlak na snimaci pod olej. filtrem a zkontr napnuti retezu? muze to mit souvislost?
  11. A zatím poslední otázka. Může mít souvislost špatné pcv s hláškou nízkého tlaku oleje pouze na volnoběh
  12. Prosím tě může to ovlivnit chod motoru na volnoběh?
×
×
  • Vytvořit...