Přejít na obsah

Dobbyy

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Dobbyy's Achievements

0

Popularita

  1. Byla to ta kostra pod baterkou, špatný kontakt. Díky moc!
  2. Sorry borci, úplně jsem na tohle vlákno zapomněl, myslel jsem že mám zaplé upozornění a nebylo 😁 Jak píše @Konnybylo to malou pojistkou, tuším od osvětlení přihrádky. Což nechápu, protože jsem je předtím všechny 2x zkontroloval a byly v cajku, a na potřetí se zadařilo. Každopádně mi stále nesvítí klimapanel, ale to už neřeším.
  3. Zdravím, jdu sem s takovou kurirozitou. Z ničeho nic, když zapnu blinkry, zapnu světla nebo dálkový, začnou společně s nimi jezdit i přední stěrače. Světla nemají ani sílu se rožnout naplno, z blinkrů se někdy stane US svícení, při probliknutí dálkovými se dálky ani nerožnou ale začnou svítit blinkry. Vše ukázáno ve videu viz odkaz. Nedávno byla měněna páčka blinkrů (značka FEBI) nevím zda to může mít s ní spojitost. Před pár týdny byl celý předek sundaný včetně světel kvůli výměně chladiče. Pojistky zkontrolované, relé cyklovače stěračů odpojeno -> stěrače nestírají, ale světla stále blbnou. Po čem prosím jít? Octavia 1.9TDI 2002 https://imgur.com/a/jotPLZ5
  4. Zdravím, připojil jsem k autu vozík se špatně zapojenou zásuvkou a zkratovalo mi v autě pár věcí… Blinkry byla první věc, vyřešeno novým spínačem varovných světel. Potom tu je přístrojová deska která vůbec nesvítí tjn. vše co má svítit zeleně. Vyzkoušen jiný z vw golf IV spínač světel i regulátor jasu, furt beze změny… Někdo nějaký nápad? Díky!
×
×
  • Vytvořit...