Přejít na obsah

mibu21

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

mibu21's Achievements

0

Popularita

  1. Jo, samo lepší... dám to na diagnostiku, třeba to poznají podle hodnot
  2. Ne, dělá to jen někdy a přidání plynu pomůže vždy. Popř uberu plyn a přidávám lehceji znovu a už se neprojeví...
  3. 130tis Ještě doplním, možná blbost, ale při tomto jakoby prokluzovani jakoby vždy s prokluhem zasyčelo něco jakoby v zadní části podvozku na levo, možná se mi to zdá nevím, možná bych řekl že i až někde u zadního kola 🙂 Normálně otáčky přidávají, auto zabírá, ale jakoby s prokluhy, jde to slyšet na zvuku motoru.
  4. Ahoj všem, prosím o radu, zda se někdo setkal s tímto... Motor 1.6tdi 77kw octavia 2 fl., při tahu, přidávání plynu, kolem 2 000 otáček začne jakoby cukat, necuká ale jakoby vynechával tah motoru a zvuk motoru jakoby prokluzoval, vynechával. Nedělá to vždy, jen někdy, diagnostika nic nehlásí. Při tomto vynechavani přidám řádně plyn, turbo zabere a toto přestane. Netuším po čem jít, co hledat.
  5. Ahoj všem, prosím o radu, zda se někdo setkal s tímto... Motor 1.6tdi 77kw octavia 2 fl., při tahu, přidávání plynu, kolem 2 000 otáček začne jakoby cukat, necuká ale jakoby vynechával tah motoru a zvuk motoru jakoby prokluzoval, vynechával. Nedělá to vždy, jen někdy, diagnostika nic nehlásí. Při tomto vynechavani přidám řádně plyn, turbo zabere a toto přestane. Netuším po čem jít, co hledat.
×
×
  • Vytvořit...