Přejít na obsah

Vratislav

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vratislav's Achievements

0

Popularita

  1. Mnohokrát děkuji Marosi ... hotovo !!! Pěkný večer ...
  2. Prosím o pomoc. Někde jsem tady na fóru viděl návod, jak upravit jednoduše ovládací kolečko Climatronicu odříznutím plastového výčnělku a je potom možné Climatronic zapínat jednoduchým stlačením tlačítka. Nemáte někdo odkaz na tento příspěvek?
  3. Měl bych na Vás dotaz a prosím o radu. Nedávno (asi 14 dní) jsem vyrazil na cestu a po ujetí asi 20 km ...motor ztratil výkon a nechtělo se mu moc do kopce ....měl jsem to kousek ke kamarádovi , který má malý servis a přes diagnostiku zjistil závadu na škrtící klapce. Závadu vymazal a auto zase jede bez problémů. Kamarád mi říkal, že když se to stane , stačí někdy zastavit a vypnout motor a zase nastartovat. Chyba by se měla opravit. Pro mě to není žádná jistota. Nevím jak to mám teď řešit. Od té doby jsem ujel asi 800 km a nic. Co byste mi doporučili? Dá se ta klapka vyčistit ..mám dobré možnosti ...i ultrazvukovou pračku ....a nebo koupit novou a nic neopravovat ....? Dá se ta klapka repasovat? Zabývá se tím někdo?
  4. Tak už mi přišla celá klika se zámkem. Nemáte někdo prosím postup a nebo odkaz na video, jak se správně sundává ta malá krytka zámku, aby se nepoškodila ? děkuji.
  5. Nebudu dávat záslepku. Už jsem si objednal novou vložku a nechám si ji přestavět na stávající klíč (mám 2 ks)... Moc děkuji za užitečné rady ... 👍
  6. Moc děkuji za ty informace....jsou to pro mě cenné rady ...díky..
  7. Já se domnívám, že uvnitř ta vložka není poškozená, i když nyní nejde dovnitř strčit klíč. Myslíš, že když koupím novou vložku, tak by s tou starou šla dát dohromady na stávající klíč...?
  8. Obracím se na Vás s prosbou o radu co s tím. Mám Octavii 2 Combi. Někdo se mi snažil dostat do auta a rozšťoural mi celý zámek u dveří řidiče. Poškrábal i tu krytku kliky. Nejde teď dovnitř strčit ai klíček. Já ten zámek stejně nepoužíval, jen DO. Jaké by bylo nejlepší řešení ? Šla by tam nasadit krytka bez otvoru pro zámek, aby nebylo vidět že je zámek rozbitý a doničený? Nebo musím vyměnit celou vložku zámku, ale to potom asi budou ty dveře na jiný klíček co? Stalo se Vám toto někdy?
  9. Omlouvám se .....ještě jsem se plně nezorientoval....Moc děkuji za radu ...
  10. Obracím se na Vás s prosbou o radu co s tím. Mám Octavii 2 Combi. Někdo se mi snažil dostat do auta a rozšťoural mi celý zámek u dveří řidiče. Poškrábal i tu krytku kliky. Nejde teď dovnitř strčit ai klíček. Já ten zámek stejně nepoužíval, jen DO. Jaké by bylo nejlepší řešení ? Šla by tam nasadit krytka bez otvoru pro zámek, aby nebylo vidět že je zámek rozbitý a doničený? Nebo musím vyměnit celou vložku zámku, ale to potom asi budou ty dveře na jiný klíček co? Stalo se Vám toto někdy?
×
×
  • Vytvořit...