romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 meli bysme jdene naplanovanej je to ale trocha vic cca 6700 km odjezd 24 Srpna Závod míru pionýru...Kully běž do toho...Snížek Ti to auto milerád zajede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 meli bysme jdene naplanovanej je to ale trocha vic cca 6700 km odjezd 24 Srpna Jo uz jsem se na ten vylet dival a docela se mi i libi. Je to SKORO jako GUMBALL 3000 a nebo u nas znamejsi DIAMANTOVY ZAVOD. Jenze ten vylet je bez vyhry a ucast je trochu jina nez na vyse jmenovanych zavodech No proste nemit na letosek naplanovanou dovelenou, tak bych mozna i jel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Hodim to i sem, kdyby se to nahodou v chatu ztratilo ... Na SH na mou otazku myslim existuje i tema, jen nevim ve ktere sekci. Kluci kde sehnat nejakou gumovou podlozku pod SPZ kdyz nechci davat klasickou plastovou podlozku, ale dat SPZ bez ni. Jenze zase nechci aby byla SPZ primo plech na plech (na kufru). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 nevím číslo dílo, ale je to pěnová podložka a koupíš jí v každém servisu... stojí cca 40 kč... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Nasel jsem KEA 075 004 Podlozka tlumici (samolepici) 40 KC Ale nevim jestli to je ono. Je to na obrazku s trojuhelnikem, lekarnickou, kanystrem atd ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Hodim to i sem, kdyby se to nahodou v chatu ztratilo ... Na SH na mou otazku myslim existuje i tema, jen nevim ve ktere sekci. Kluci kde sehnat nejakou gumovou podlozku pod SPZ kdyz nechci davat klasickou plastovou podlozku, ale dat SPZ bez ni. Jenze zase nechci aby byla SPZ primo plech na plech (na kufru). Pokud budeš RZ lepit pomocí pásky, tak lepší bez té pěnové podložky, páska je dostatečné tlumení a na pěnovce by nedržela. Jinak originálně na autě ta pěnová podložka je nalepená, takže pokud chceš jen vyhodit plastový rámeček, nemusíš nic shánět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Lepit to nechci, blbe se pak sundava. Hodim to na sroubky a bude klid. Tak to je super, ze tu penovou podlozku shanet nemusim. Ted uz jenom bile popr. modre cepicky na sroubky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 A díry do značky... Jinak kolikrát hodláš značku sundávat? Já jí nalepil před 14 dny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Diry do znacky me netrapi. Udelam je v miste, kde jsou udelany diry do karoserie. To lepeni neni spatny napad a vim, ze v pripade pouziti kvalitni pasky to i drzi, ale pak to zase nejde dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Já přemyšlim o tom že přední RZ nalepím jako to má Doli.Moc se mi to líbi ale nevím jak by se tvářili kluci od Policie... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Klukum od policie by to melo byt jedno. Kdyz sundas predni podlozku, kam pak das pridavne parkovaci senzory ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Klukum od policie by to melo byt jedno. Kdyz sundas predni podlozku, kam pak das pridavne parkovaci senzory ? To si člověče nemyslim...mohl by být problém-neni to dovolená uprava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 CO ? Mit SPZ bez podlozky je nedovolena uprava ? Myslim, ze jsi akorat povinen umistit SPZ na misto urcene vyrobcem tak, aby nedoslo k jeji ztrate Skodovka ma vsechny svoje auta bez podlozek na sroubkach ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Já přemyšlim o tom že přední RZ nalepím jako to má Doli.Moc se mi to líbi ale nevím jak by se tvářili kluci od Policie... Ta folie je zakázaná, to je jasné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 CO ? Mit SPZ bez podlozky je nedovolena uprava ? Myslim, ze jsi akorat povinen umistit SPZ na misto urcene vyrobcem tak, aby nedoslo k jeji ztrateSkodovka ma vsechny svoje auta bez podlozek na sroubkach ... Přesně tak, já měl z Boule RZ taky našroubovanou, jediný problém byl, že se klukům nechtělo měřit a hledat origo díry na nárazníku, tak si udělali nové :ble: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Kully: myslel jsem tu folii jak piše Michal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Tak ono ani neni podle me co merit: Sundat podlozku (pokud jsi ji nemel, tak pak jo ...) vlozit do ni SPZ a otocit podlozku. Zezadu provrtat diry z podlozky skr SPZ Jinak o jake folii mluvite ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Reflexní folie na které je vytištěná Tvoje RZ(číslo) Lepí se na náraznik-samolepka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Tak ono ani neni podle me co merit:Sundat podlozku (pokud jsi ji nemel, tak pak jo ...) vlozit do ni SPZ a otocit podlozku. Zezadu provrtat diry z podlozky skr SPZ Jinak o jake folii mluvite ? Když jsem auto kupoval byla RZ na hulváta navrtaná mimo ty původní díry.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 A tak. To je jina. To by se mi taky libilo mnohem vic nez plechova RZ. Zrovna dneska jsem videl tuto nalepovaci SPZ na Porscheti, ktere stoji pred autosalonem Storma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 No právě! Já myslim že to na pohled nepozná když se zrovna na té samolepce neudělá bublina! Neee! Jako fakt.Koukal jsem ted na doliho auto a fakt to vypadá špičkově(i když on tu bublinu tam má...) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Neboj, věc jako tahle každý příslušník bezpečně pozná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Tak nevim, ti policajti nejsou az tak blbi. Dnes jsem pouze projizdel okolo toho Porsche a to byla prvni vec ceho jsem si vsiml. Nalepena RZ. Jinak romariooo kam pak bys dal "parkovaci senzory" kdyz zrusis podlozku pod SPZ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Tak nevim, ti policajti nejsou az tak blbi. Dnes jsem pouze projizdel okolo toho Porsche a to byla prvni vec ceho jsem si vsiml. Nalepena RZ. Jinak romariooo kam pak bys dal "parkovaci senzory" kdyz zrusis podlozku pod SPZ ? A jooooo...to mě vůbec ale vůbec nenapadlo!!! Ani trochu! máš recht 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 No me by to docela zajimalo Protoze podlozku mit nebudu a cerna je na zlute hned videt. Vadi tem cidlum lak ? asi jo, co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 No me by to docela zajimalo :DProtoze podlozku mit nebudu a cerna je na zlute hned videt. Vadi tem cidlum lak ? asi jo, co ? No jasně že jo!!! To bys uplně jakoby zalepil takže ...viš co? "parkovák" by byl na dvě věci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 A schovany v masce, popr. mrizce narazniku asi taky ztraci na ucinnosti, co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 A schovany v masce, popr. mrizce narazniku asi taky ztraci na ucinnosti, co ? To byla první otázka na kterou jsem se ptal v Čeperce a bohužel je to tak jak píšeš.P.S ale prej s tim neměli sebemenší problém co se týče falešných poplachu a tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 To je fajn, ze to bezi jak ma. Ale kam s tim ? Existuje i jina sada od jineho vyrobce a ten ma senzory kulate jako opravdove parkovaci senzory. To uz pak nemaji sanci poznat, ale co jsem cetl, tak nic moc ... xxx má problém. Do čidel nejnovější generace xxx opět nateklo díky nekvalitnímu tmelení čidel. Čidla a ŘJ a kabeláž patrně také nebudou ve shodě s evropskými předpisy EMI... Naši žádost o nahlédnutí do dokumentace dovozce odmítl s tím, ať se obrátíme na jeho právníka! A jeste pry kabelaz nema poradne stineni a dochazi k falesnym poplachum atd ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Nekdo me vyfotil na autodromu v Sosnove Ne ... Bohuzel to neni moje auticko, ja jeste musim pockat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.