romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Uz je moje vlakno predposledni, tak ho je treba trochu ozivit :DZa mesic bych mel mit konecne auticko :D To bude radosti v "chaloupce" :D Doufám že doraziš do HK ohledně toho jak jsme se bavili po telefonu...Chlumec Ti domluvim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jo jo, ohledne toho jak jsme se bavili po telefonu dorazim urcite. Jen nevim kdy budou zbytecne penize. Mam totiz v planu jeste v Srpnu dovolenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Jo jo, ohledne toho jak jsme se balili po telefonu dorazim urcite. Jen nevim kdy budou zbytecne penize.Mam totiz v planu jeste v Srpnu dovolenou :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 to cakanie by mi liezlo pekne na nervy..este mesiac...fuuu..ja som takto pred rokom dostal svoju octinu...26teho augusta..tiez som na nu cakal kurva dlho...ale uz ma skoro 50tis nabehanych a to cakanie stalo za to..aj ked to neni RSa ale mne to stacii :P To cekani me uz vubec nebavi. Zvlast, kdyz uz jsem mohl auto v tuto dobu vlastne mit. Temer mesic totiz trvalo nez jsem auto objednal ... Tady jeste tri fotecky: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 :P Zavidis co ? :P //OPRAVENO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Ze vahas. Kto by nechcel frajera s novou OII FL RS :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 ja treba nechtel ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No prave. Jsem si to musel dvakrat precist nez jsem prisel na to, kde jsem udelal (schvalne) chybu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Kdo si počká ten se dočká...aspon o to větší to bude radost ne? Na té fotce jseš to Ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 ja treba nechtel ... Se ani nedivim ... Po nasi mensi debate :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Kdo si počká ten se dočká...aspon o to větší to bude radost ne?Na té fotce jseš to Ty? No radosti to bude hodne. Nejsem na zadne fotce. Ja jsem v utajeni :P A na koho jsi me tipoval ? Na fotkach je vic lidi ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 o debatu nejde ale jestli budes zrat jako ta RSka tak nic nezbude na me a nemohl bych pristi rok delat u Romaria ucpavku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Doufam, ze to s tou spotrebou nebude tak hrozne. Ale zase za ten pozitek to stoji, ne ? Myslim, ze by mohlo jit s tim benzinem jezdit se stejnou spotrebou jakou ma Skaja v dieselu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Doufam, ze to s tou spotrebou nebude tak hrozne. Ale zase za ten pozitek to stoji, ne ?Myslim, ze by mohlo jit s tim benzinem jezdit se stejnou spotrebou jakou ma Skaja v dieselu To tazko, inak by si kazdy kupil benzin :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Nemyslim, ze bych jezdil za 6-7l/100 km, to je jasne. Ale v poho to musi jezdit za 11.8l/100 km (takovou nebo mozna vyssi spotrebu ma/mel Skaja s jeho RS a tam ma diesel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Já nevím čím to je ale ted jezdím za dlouhodobej průměr 6,6 a nechápu proč to tak rapidně stouplo.Jinak na té fotce Tě tipuju vpravo a neřikej že to nejseš Ty... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Vpravo na te treti fotce ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Vpravo na te treti fotce ? Směju se! :P Přesně tak! Jak to víš že jsem to zrovna měl v hlavě? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No stoji tam jen tak sam ... Ne, stejne to nejsem ja. Ja jsem mladsi :P A navic tyto tri fotky jsou vyfoceny na AS ve Stredu 10.6. a ja tam byl v Nedeli 7.6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 koukam ze skaja a jeho legendarni spotreba na RS TDI tu mota jeste nekterejm hlavu, jako jo pod skajovu spotrebu se dostanes ale budes poslouchat do snizka ze to mas rozbity hi hi hi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 Já nevím čím to je ale ted jezdím za dlouhodobej průměr 6,6 a nechápu proč to tak rapidně stouplo.Jinak na té fotce Tě tipuju vpravo a neřikej že to nejseš Ty... :P No tak, ze bych ja jezdil za 6,6 si nedelam iluze. A navic Ty nemas ani ten vykon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 koukam ze skaja a jeho legendarni spotreba na RS TDI tu mota jeste nekterejm hlavu, jako jo pod skajovu spotrebu se dostanes ale budes poslouchat do snizka ze to mas rozbity hi hi hi Jj, ta spotreba mi nejde do hlavy. Spis to ma rozbity on :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 ak jazdi stylom plyn - brzda plyn - brzda tak sa tej spotrebe necudujem..ja na svojom dvojlitri som mal zatial spotrebu 8,8 na 350km...aa to som este nebol na hranici s tym plynom :P ..takze aj s dieslom sa da jazdit za taku spotrebu ako s benzinom.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 no kully i kdyby se ti nahodou podarilo presvedcit ze to ma rozbity (staci se trefit kdyz se mu jednou za 3 hodiny spusti kontrolka regenerace DPF :P ) jinak ti rekne ze to neni rozbyty pac to ridi Snizek, tak v tom pripade prispecha burak a rekne ti ze co nekouri je rozbyty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 14, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2009 No tak, ze bych ja jezdil za 6,6 si nedelam iluze. A navic Ty nemas ani ten vykon S benzinem ani náhodou...ale ten motor musi mít fakt dobrej zátah :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Blbe je, ze vsichni pisou za kolik kdo jezdi v dieselove RS, ale za kolik kdo jezdi s benzinovou jsem nezjistil :) Snad to nebude tak hrozne ... Uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 mischicka s ni jezdi docela za malo tusim neco okolo 7.5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Kully: vše záleži na stylu jizdy a věřím když budeš jezdit předpisově tak se budeš pohybovat okolo 8 litru když nebudu počítat couračky po městě kde se pod 9 litru nedostaneš s benzinem.Měl jsem ji půjčenou rok zpátky a mluvim s osobních zkušenosti s timto obsahem motoru. Já když jsem ji trápil tak jsem se pod 10 litrů nedostal ani náhodou! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červenec 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 Uvidime na jakou hodnotu se dostanu ja. Nejprve ji musim zabehnout ... 1 500 KM. Musim vymyslet nejaky vylet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 15, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2009 meli bysme jdene naplanovanej je to ale trocha vic cca 6700 km odjezd 24 Srpna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.