Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Mas to moc pekne... Minuly tyden jsem byl na vylete. Po ceste z Prahy do Brna a na D1 jsem si na tebe vzpomel... a byl jsem rad, ze tam mam 16 kola... ;)

Jste holt mejdla, no. :) Neda se nic delat... :D

Odkaz ke komentáři

Kuci nehadejte se mi tu :lol:

Jinak ted jsem malem pohrbil oktu :D Asi jsem trosku prepiskl zatacku a vyjel jsem z ni dost bokem :D Ruckoval jsem jak blazen, pomackal snad vsechny packy behem toho ale nakonec jsem to ustal :wub::lol:

A kdyz tak hezky tak sem i nafotil nejake fotky, kvalita nic moc, je to jen iPhonem :lol: Nebudu je tady davat, hodim odkaz primo na galerku, pac se mi zda ze tu mam v pomeru k ostatnim nejvic fotek :D :D :D

http://jajintoy.rajce.idnes.cz/Octavia_RS_Greenline

Odkaz ke komentáři

Vsichni se mi smejte za ten vyfuk :( Deko mi po nem na sraze chtel skakat, kolik vydrzi :( :lol: jsem jen student, moc seminarek, uceni a tak, takze az se najde cas, tak pod to lehnu a dodelam to :palec:

Jinak dneska konecne vymeneno celni sklo. Na to jak sem si myslel ze peclive umyvam skla, tak s tim novym to je jako kdyby tam nic nebylo :palec: lesk jako blesk :D AMS AUTOSKLO v Ostrave mohu doporucit, pratelske jednani, super pokec :palec:

A stredy kol do bile asi ne :( Pujdou cele na zeleno no :)

Odkaz ke komentáři

Tak dneska mame za sebou STK na dalsi dva roky :)

Jinak jsem uz dal trosku do kupy ten vyfuk, zastrvil a zvedl, ale musi se znova cely rozebrat a poradne slozit :/

A taky jsem chtel dat niz ten predek, ale bohuzel kdyz to dam niz, tak mi dre kolo a tu matici pod pruzinou, a celkem fest, ze auto se ani nerozjede :( Takze to muselo nahoru. Takze potrebuju podlozky na predek 1cm, kdyby nekdo chtel ty moje soucasne co mam tedka 0,5cm tak klidne prodam. Jsou uplne nove, pouze vyzkousene :)

Odkaz ke komentáři

Jojo rozmyslel jsem si to :D Možná dostávám rozum, nebo nevím. Ale už nechci tak nápadné auto (ale třeba je to jako u Deka a za chvíli si to zase rozmyslím :D ). Takže to zůstane tak jak to je, maximálně vyzkouším na chvilku polep auta. Priority jsou teď jinde ( dovolená, najít si byt místo koleje, lítaní po soudech a tak, takže ani na to není nálada :( ).

A když už auta, přemýšlím že to vyměním za Superba v naftě a automatu (sen :wub: ) :lol:

Odkaz ke komentáři

:D Až si koupím Visiona :D

No já bych chtěl spíše 1,9 TDI, a ty kilometry bych chtěl nějaké rozumné a nestočené. Pár kousků jsem na netu našel i ve full výbavě, ale kdo ví jak jsou na tom technicky :( To je vždy kámen úrazu

EDIT: No jo :lol: co mi zbývá. Ale aspoň bych si rád zajel na OC sraz :) Uvidíme jak to vyjde časově

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Tak to je jasne, ono zalezi na to kdo to auto k cemu ma. Ja casto vozim sestrenku (7) a bratranka (rok), babicku a sem tam dedu :) A proste diky tem sedackam neni vzadu moc mista. A kufr by se hodil taky vetsi, jelikoz o vikendech a patkach pomaham u nas na firme vozit ruzne baliky (bavlnu a ruzne prize). Takze doufam ze snad nekdy se stryc rozhoupe a koupi si nove auto a zdedim pasika :D :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem sundal teda taky ty folie :( :palec:

Ty které byly na autě už staré, šli krásně dolů a lepidlo z nich taky :) Ale ten malý kousek co byl dotónovaný teď, mi dal teda pěkně zabrat :lol:

A zkušenosti dost na nic teda. V autě je šílené horko :angry:

A přístí týden už bude octavia greenline "winter soldier" edition :lol: :lol:

img1314pi.jpg

By jajin at 2012-03-16

img1302l.jpg

By jajin at 2012-03-16

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...