Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

jo garáž je fajn, pro tři auta, bohužel to moje je 4 :D Takže většinou stojím venku :( :D

A ještě dotaz na vaše názory, při sundávání těch fleku jsem na pár místech, hlavně na předním nárazníku strhl i lak. Tak budu řešit celolak a nevím jakou barvu. Napadá mě zase frozen white, černá metla se třpitkama, nebo červena s metalizou.

Odkaz ke komentáři

No ja doufám, že lakování se podaří nějak sehnat zadarmo nebo za minimalní cenu :lol:

Láka mě bíla, ale k te bych musel dát jiné kola, max 18ky a nějaké speedline OZ nebo tak neco. Potom mě napadá černá se žlutýma nebo fialovýma třpitkama a k tomu bud žlute nebo fialove kola. Ale kdo vi no. Chci něco co zaujme na první pohled, ale žádne křiklave barvy typu lambo green, lambo orange a tak. Jeste prichazi v uvahu modra metla z OII RS :pivo:

Odkaz ke komentáři

zase bíla RS má něco do sebe :D

Jinak na čtvrtek jsem objednany na zkoušku na brzdě k MAXCHIP, ať se potvrdí, že ta chyba je opravdu v softu a můžou to tak prechipovat. Jestli to teda vůbec půjde, ale snad jo. Hodnoty mají 165kw/289nM, tak jsem opravdu zvědav.

A pro všechny lidi z OSTRAVSKA! Firma sídlí v Ludgeřovicích a mají nyní slevy 50% !!! Takže brzda stojí 500kč a chip na 1,8T 132kw výjde na 4000kč! Což je si myslím fajn cena :wub:

Odkaz ke komentáři

rehy: Nad tou jsem premyslel, jen o krapet tmavsi, ale je to fajn barva :)

zabiak: Prave ta seda pastel se mi libi, ale k tomu bych asi musel dat nejake jine kola :(

Jinak bratranek mel dneska narozky, a jelikoz jeho prvni slovo bylo "auto" tak bylo jasne co za darek :D

img1391op.jpg

By jajin at 2012-04-08

A taky jsem se doma trosku nudil, tak jsem sel okouknout ten vyfuk. A ejhle! Nevim jak, ale uvolnila se mi downpipe u vyfuku, jeden sroubek uplne chybel, a jeden byl dost povoleny :( Tak jsem to pritahl, vyrovnal vsechny ostatni spoje tak aby to bylo rovne a drzi to! S vysledkem jsem moc spokojeny :wub: a hlavne v aute je nyni uzasne ticho na muj vkus :D A taky je pryc to upadavani vykonu v 2500otackach, jak jsem tady porad resil :D Takze maximalni spokojenost. Jen to jak snezilo dneska me nastvalo :D Ale tak jsem to auto trosku otrel a nafotil aspon nejake fotky :)

img1404l.jpg

By jajin at 2012-04-08

img1408cb.jpg

By jajin at 2012-04-08

img1413c.jpg

By jajin at 2012-04-08

Odkaz ke komentáři

Ze se na to uz nevykasles... :rolleyes: Barvu dej takovou, jakou mas, aspon nebudes muset odstrojovat uplne komplet cely auto. Stejne si za rok nebo dva poridis neco jinyho, v tomhle akorat zase utopis penize.

Odkaz ke komentáři

Tak dneska byl den D :D Byl jsem měřit výkon :D A jak se ukázalo, pražský ABC tuning to pěkně zkurvil :D sice kroutak to ma stale 310nM ale vykon . . . a ted se drzte . . . 163HP :lol: :lol: :lol: A kdyby jste videli ten graf :wallbash: To je zubate az hruza :rolleyes:

Ale tak dalsi tyden jdu k nim na chip. Cele to tam dela jeden nemec, takze domluva anglicky + pan co to jakoze zprostredkovava s nim cesky. Hned po otoceni vedel, ze je komplet novy vyfuk, ze motor bere vic benzinu nez staci spalit a podobne. Takze tomu asi rozumi :palec:

Prede mnou tak chipovali CLio RS na rally pro nemce a rikal, ze i dost chipuje a upravuje oktavky na zavody, takze zkusenost tam je. Rikal ze by to mohl dat na 220+hp ale ze uz to ma dost najeto a je to stare, tak ze ideal je tech 210hp.

Potom sem hodim graf az mi ho poslou :)

Odkaz ke komentáři

No jako rika, me se porad zdalo ze to jede fakt pekne :D Ono prechod z 55kw na cokoliv je skok do lepsiho :D Takze asi proto :D Ale nedokazu si predstavit, ze tomu pribude 50koni :D co s tim budu delat :lol:

EDIT: Kuciiii nesmete se miii :wallbash: :lool: :lool: :lool:

Upraveno uživatelem jajiN
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...