Deko Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Houmiku tobe to ani nebrousil ....... jen dal barvu bez zakladu. Pokud to vybrousis, das zaklad a pak lak tak to drzi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Ja vim, u me se na to uplne vysral. A jeste se bude hadat, ze mi to znicili v gumarne. Na srazu to hodne lidi videlo a sami rekli, ze je to oloupany a ne odreny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Sám si to rozhodně nestříkej. Nikdy to nebude dobrý. ;) Sám sem si lakoval zimní brousil + základ atd... Výsledek nic moc, ale na zimní to stačí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 To jste meli rict driv :D Dneska jsem to zrbousil :) Ono zbrousene (matna stribrna) to vypada toaky dost luxusne By jajin at 2012-04-27 By jajin at 2012-04-27 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Tak to jsem zvědavej jestli nebudeš pak nadávat. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Kdyztak to svedu tady na ty co me hecovali :D Hele da se rict, ze jsem zacinal s vecma lakovat za 2 roky, tak nejak vse sam a postupem casu jsem dosel na to co a jak Takze doufam, ze to nezkurvim no Ale nejlip se lakuje stribrna metla na sedy zaklad :D To je proste pohadka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 A ty máš kompresor a pistol nebo to děláš sprejem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 sprejem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 lakovani kol je prd... nejveci praca je priprava na lakovani, a pekne vybrousit... ja si ty kola lakuju porad sam :D pekne udelat zaklad, nastrikat prvni vrstu jenom jemne, nechat 10-15 minut ( na tom nasem slunku pri 40 stpunu na vasem to bude trosku vic trvat ) druha vrsta tak zase 10-15minut, potom treti x ta nejlepsi... a to stejne udelat s lakem, ja dal mezi tim tak 15 minut (mezi barvou a lakem) ale gdyz se davaji 3x lak tak to musi bejt celou noc a potom celej den na slunku stat aby to pekne bylo suhe :palec: sprejem :D neee jenom budes delat 2x jsenu pracu... kup barvu a dej nekomu 50 euro at Ty udela kompresorem.. ver my, ja to skousel sprejem, jenom my se povedlo to udelat s cernim matt ale to byl naky special sprej kterej stal skoro 10 euro jeden a potrebujes 3 nejmin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 jak píše Vladan. Zajdi k někomu kdo má pistol. Máš to krásně připravené, tak to nebude moc stát i kdyby si to měl platit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Ono jde o to, ze to je fluorova barva, takze sehnat ji do spreje je dost nakladne :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tyjo sprejem určitě NE! Fakt!! Dopadne to blbě - sprejem mám už nastříkáno fest a vím, že pokud chceš udělat rovnoměrnou vrstvu, která se má lesknout, je to nemožné. Vždycky budeš mít kousek lesklejší a kousek matnější. Až budeš stříkat, vzpomeneš si na má slova. Určitě sežeň někoho s kompresorem. Za to to stojí. A než to potom dělat znovu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Ze ja jsem neco psal :D Mel jsem dat jen fotku zelenych kol a bylo by. Ono tady jde hlavne o to, jak to bude vypadat za jizdy v provozu. Na tuninky uz nejezdim A jinak jak rika David a Rosta, je jedno ze mas vse pripraveno na lak, ale on stejne uspini tu pistoli a musi ji potom cistit a tak to stoji vic penez. A kamarada znam jen jednoho ktery ma pistoly a kdyz strikal felicii na extra lesklou, tak z toho byla extra matna cerna a za 14 dni extra matna seda Takze radsi sam. Treba si spalim hubu, ale za pokus nic nedam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Nooo jak myslíš pane. :) A vrchní (bezbarvý) lak tam budeš foukat? Tím bys mohl dosáhnout lepšího "sprejového" lesku. Jinak máš můj obdiv - jak Ti bylo, když jsi držel v ruce ten šmirgl a drhnul tím ty krásné kola? By se mi klepaly ruce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Bezbarvy lak urcite budu davat A mas pravdu, prvni kolo jsem skoro brecel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 To je špatný přístup, taky jsem takový byl, ale jednou k tomu dojdeš, že důležitá je hlavně kvalita a detaily. Ale držím palce ať se dílo podaří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Tak nejak to dopadlo. A uprimne jsem z toho nadseny. Ale ted me asi ukamenujete, ale nedaval jsem na to bezbarvy lak, pac se mi to mnohem vice libi matne je mi jasne ze udrzba bude horsi, ale proste je to strasna pecka v realu Tak tady aspon nejake fotky u nas z pole :D By jajin at 2012-04-28 By jajin at 2012-04-28 By jajin at 2012-04-28 By jajin at 2012-04-28 By jajin at 2012-04-28 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Ty jo, jsem si myslel ze si vice pohrajes jako sroubky ven apod. Jinak je to pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 To jsou fake sroubky. Taky jsem je chtel vytahnout. Jenze se to jen protaci a ven to proste nedostanu ani za boha :D A diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 No konečně!!! Moc dobrý, ta zelená tomu sedí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Vypadá to dobře akorát to auto se na pole nehodí. :lool: Teď jen aby to drželo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Jeste neco vykut na KFC tedy predek dolu. Ja chtel jit nize, ale hlava me uz zarazila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Teď to vypadá dobře, mnohem lepší než předtim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 super :P jinak je lepsi ze jsi nechal ty srouby, potom gdybys lepyl jakakoli lepidlo to neudrzi, vyskousel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 (upraveno) Takze ses inspiroval :) ja bych tedy osobne jeste prdnul poradnou vrstvu bezbarvyho laku :) Jinak parada samozrejme B) palec hore Upraveno Duben 28, 2012 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 vladan: jojo na to jsem myslel :D konwas: no inspirovat jak inspirovat, spis jsi mi dodal odvahu :D uvidim co to udela po poradnem uspineni a umyti, jestli to bude drzet. Ale premyslim o keramickych brzdach, at se to moc nespini :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Vysvetli mi niekto vetu: "ta zelena tomu sedi" ? Strieborne auto s ciernou strechou a sedia k tomu zelene kolesa? Nechapem hosi ! Tak ako boli tie disky vyzeralo to v pohode, teraz to vyzera ako sluzobak Greenpeace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Duben 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 vsak je to GREENLINE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 mě se to líbí je to fresh ale ten bezbarvej to fakt chce. jinak se ti to začne loupat. Dej matnej bezbarvej a je to ;) a ty šrubky nic moc teda zelený :( to fakt nešli vyndat, to mi chceš říct že tyhle RH jsou jednodílný? divný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Duben 28, 2012 Sdílet Odesláno Duben 28, 2012 Vysvetli mi niekto vetu: "ta zelena tomu sedi" ? Strieborne auto s ciernou strechou a sedia k tomu zelene kolesa? Nechapem hosi ! Tak ako boli tie disky vyzeralo to v pohode, teraz to vyzera ako sluzobak Greenpeace Když to nevidíš, že to tomu autu prospělo, tak ti to ani nikdo nevysvětlí, mlátit hlavou o stěnu můžeš jak chceš ale kdy už se vy, odpůrci barev, přestanete na tohle dotazovat, to by zas zajímalo mě... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.