Přejít na obsah

OrOrO

Doporučené příspěvky

Jo jo tenvolant je od předchozího majitele,musím sehnat něco na renovaci kůže a trošku to ošetřit, doufám že holky unás v práci něco na kůži budou mít.

Pro Ol@fa. Nevím už jsem o tom uvažoval,že bych se aspoň v sobotu stavil na otočku. Vrátit se do známých míst kdy jsme na rozhledně nad Rozkoší pořádali srazy Alfa Romeo clubu. Uvidím co ještě rodinka. Otom že se scházíte jsem věděl o Olympii, teď nevím možná bych se taky někdy stavil podle práce a zdravíčka. Ahoj Honza Ororo

Odkaz ke komentáři

Honzo, ja si pujcil od Badyse gumovej volant a ten svuj si nechal znovu presit kombinaci kuze / perforovana kuze. Kontakt mam, tak az se potkame muzes omrknout jestli se ti to pozdava, samo umi i jine kombinace.

Jinak z Olympie jsem se prestehovali kousicek vedle, do Holasek - restaurace Cola Transport.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...

Nádrž na LPG je na rozdíl od benzínové kovová. Kolegovi z práce nabořili zezadu Opla a nádrž na plyn bylo snad to jediné nejmíň poničené,a když se utrhne,má jistící ventyly proti úniku plynu takže je ještě bezpečnější než benzínová. Ale jasně stát se může cokoli. Dnes už jsou tyhle technologie trošku dál než před pár lety,kdy si lidé montovali LPG svépomocí.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Tak jsem si trošku pohrál.

A pak ještě trošku nastavení.

Automatika světel Amerika přes mlhovky 50 procent.

Vypnutí pípání nezapnutého pásu.

Aktivace druhé mlhovky.

Panické brždění.

A dál se uvidí.

Upraveno uživatelem Ororo
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...