Ororo Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 (upraveno) Tak i já vyměnil po čase vozidlo a z O1 1,6 55kW jsem přesedlal na OII 1,6 MPI Elegance. r.v. 2005 najeto 111 000km, koupeno v Porsche Brno. Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Další seriová šedivka. Co s ní? Nějaké plány? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 (upraveno) Ještě. Ahoj Honza. Ještě nevím mám ji 2 měsíce a zatím se s ní seznamuji. už jsem řešil nefunkční vyhřívání zadního okna( zdárně vyřešeno)Ahoj. Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Ororo hmm ten nick si pamatuju, nebyl jsi kdysi davno na SH foru ? Nemas neco spolecneho / nemel jsi neco spolecneho se Santonem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Pamatuješ si dobře starý parde. Pořádal jsem srazy přímo na Santonu a posezení s výhledem na Prygl, nebo poprvé spojeno s vyhlídkovou plavbou. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 O vikendu je velky OC sraz nepojedes ? Jinak kdybys mel zajem podarilo se nam nastavit pravidelne Brno srazy, kazdy mesic druha streda po 18-te hodine. Viz muj podpis, kde teda neni aktualizovane datum ale dalsi by mel byt 14.9. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 co ten volant doškrábanej? předchozí majitel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Září 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Jo jo tenvolant je od předchozího majitele,musím sehnat něco na renovaci kůže a trošku to ošetřit, doufám že holky unás v práci něco na kůži budou mít. Pro Ol@fa. Nevím už jsem o tom uvažoval,že bych se aspoň v sobotu stavil na otočku. Vrátit se do známých míst kdy jsme na rozhledně nad Rozkoší pořádali srazy Alfa Romeo clubu. Uvidím co ještě rodinka. Otom že se scházíte jsem věděl o Olympii, teď nevím možná bych se taky někdy stavil podle práce a zdravíčka. Ahoj Honza Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 1, 2011 Sdílet Odesláno Září 1, 2011 Honzo, ja si pujcil od Badyse gumovej volant a ten svuj si nechal znovu presit kombinaci kuze / perforovana kuze. Kontakt mam, tak az se potkame muzes omrknout jestli se ti to pozdava, samo umi i jine kombinace. Jinak z Olympie jsem se prestehovali kousicek vedle, do Holasek - restaurace Cola Transport. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Říjen 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 (upraveno) Tak včera proběhla změna paliva,jsem zvědavej jaká bude spokojenost. Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) A oficiální stránky Profi Chip. Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 btw z bezpečnostního hlediska, když tě někdo urve zezadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nádrž na LPG je na rozdíl od benzínové kovová. Kolegovi z práce nabořili zezadu Opla a nádrž na plyn bylo snad to jediné nejmíň poničené,a když se utrhne,má jistící ventyly proti úniku plynu takže je ještě bezpečnější než benzínová. Ale jasně stát se může cokoli. Dnes už jsou tyhle technologie trošku dál než před pár lety,kdy si lidé montovali LPG svépomocí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Podívej se někde tam je kolik to vydrží ATM ? Je to asi 8-10 násobek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2014 (upraveno) Tak jsem si trošku pohrál. A pak ještě trošku nastavení. Automatika světel Amerika přes mlhovky 50 procent. Vypnutí pípání nezapnutého pásu. Aktivace druhé mlhovky. Panické brždění. A dál se uvidí. Upraveno Květen 21, 2014 uživatelem Ororo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.