Messik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 je ja taky patrim do skupiny 15tek :lool: ...ale bab ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Tak jedete zitra na sraz v 14:00 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Čéče vlezli mi tam přes dveře spolujezdce, naštěstí to odnesl jen zámek, ale nebaví se mi centrálem. A přitom tak hezká sobota, zasloužilo by protáhnout vůz a oklepat karbon na ventilech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 jsou to hovada, ruky lámat bbanikovec >> ještě si to musíme všichni rozmyslet a dáme ti vědět nejpozdeji v úterý :P :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 čau tak co zitra at vim abych tam nebyl sam no dejte vědet . tež mam ještě 15" ale už jsem koupil 17" už jse těšim až to obuju. Stou vybranou OC to mi je lito vžy jak někde něco takoveho slyšim nebo vidim že ma vykradene auto tak jsem nasrany a nabihaji mi žily na krku jinač jsem klidny človek ale to mně sere . Ješte se zeptam jestli sto mněl pojištěne . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Zas tak velkou škodu mi neudělal, takže pojistka by to ani neřešila. Až Vám budu vykládat co mi v autě sebral, neuvěříte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 nam tady u baraku vlezli do tri aut moje nastesti ne a jedine co ukradli tak byli slunecni bryle a cigarety :D jinak zitra etda prijedu na prvni ostravsky mini sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
eReSek Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Asi tak nějak jsem taky dopadl... Největší škoda na tom zámku, vložka byla v pořádku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 V rachotě jsem příjmal už dost vybraných aut a z cca poloviny byla větší škoda na tom jak do auta vnikli než na tom co sebrali. Myslím to u aut, kde nesebrali navigaci. maco2 >> sám tam určitě nebudeš, vypadá to, že by nás tam mohlo být dost. a přece jen kdyby nikdo nepřijel, tak v kice je ochranka, tak si můžeš pokecat s nima. :P :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 (upraveno) me pred barakem vybrali v aute projektorove svetla ...jinak s tema sekuritakama se moc kecat neda nebo jo? :lool: Upraveno Březen 2, 2013 uživatelem Messik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 tak diky ja radši pokecam svami o autech než o nějakych čorkach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 banikovec-zitra se sraz pro tebe rusi :-D ja zitra svojim neprijedu bo mi rozbyli vycko nadrze a pak provrtali zespod nadrz a vypustili naftu :-( takze bych tam asi dojel ale musel bych furt tankovat :-D auto je v servise 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 banikovec-zitra se sraz pro tebe rusi :-D ja zitra svojim neprijedu bo mi rozbyli vycko nadrze a pak provrtali zespod nadrz a vypustili naftu :-( takze bych tam asi dojel ale musel bych furt tankovat :-D auto je v servise Pockej za ti dam rusi prijedes s brachou golfacem? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) princes nelži :P co ta koloběžka co máš :P Tak dneska na to, že to je sraz octavia klubu tam bude více všeho možného než octávek Upraveno Březen 3, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 No tak mas recht na sraz dojedju jinym autem a zpet golfem :lol: Zeby Batmobil?? :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Tak za hodku jsem tam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 bbanikovec-neeee :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 hosi ja dneska nestiham musim jeste na jednu praci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bbanikovec Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 bbanikovec-neeee :-D Tak dobre no jak me tam nechces 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 dneska dobrý :palec: fotky zde >> http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13929&view=findpost&p=1338185 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 luxusni!!! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Messik Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 skoda ze sem nemohl snad to priste vyjde :)...fotky pekne :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 priste uz na letnich! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maco2 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 dnes bylo to super rad jsem vas poznal a diky za rady na ktere jsem se ptal .Na tym chipem už začinam přemyšlet no vlastně už jsem rozhodnuty no vlastně už jen penize sehnat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 (upraveno) To my tebe taky kámo a doufám, že 7.4. dorazíš Messik >> jak snad? prostě to výjde a basta :P ;) Upraveno Březen 3, 2013 uživatelem martink52 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 Jak jsem rikal, neni se ceho bat a uvidis, bude to jine auto po chipu ;) Ale nechal bych to udelat u TDIfunu, tam mas zaruku 100% kvality Jinak sraz fajn, kdyz mi to bude casove vychazet, tak se obcas ukazu, ale museli bychom to zmenit na koncernove srazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 jj jak říká Michal, šup s tím k TDi funovi. A co když přijedu v twingu :wallbash: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 3, 2013 Sdílet Odesláno Březen 3, 2013 maco2-svezu te v mojim at vis jak to jede po chipu!Poslal jsem ti SZna ty listy co jsme se koukali u Adlerose v aute! A ten chip zajed za tdifunem mam ho taky od nej a pecka!!!Je fakt dobrej! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
diesel85 Odesláno Březen 4, 2013 Sdílet Odesláno Březen 4, 2013 čaute. tdi fun mužu doporučit,taky jsem tam byl a pecka. A 7.4 snad bude velká učast :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.