Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

aha :) ! A to komplet koža alebo stred alcantara?

Tiež som leštil ten kryt na AEE ale mám pocit že zase začína zachádzať :palec: , no čo aspoň mám zas čo robiť :)

Alcantaru nechcu komplet kůži co se týká toho krytu za čas to zajde takže to musíš zas přeleštit když jsem měl feldu AEE s motorem tak tam jsem měl to samý lesk jako blesk

Odkaz ke komentáři
už už? co všecno tam nechávals dělat, jen new lak? co zavařené lišty? to tě nenapadlo?

a bude to konečně aj někdy jezdit? :P :lol::huh: :) :lol: :) ;)

Jen novej lak na nárazníky + lišty na nich zavařit jsem to nechtěl musel bych sundat ty na boku a to nechci jinak by to neladilo ono to jezdí dnes jsem jezdil bez nárazníkůůů :P

Odkaz ke komentáři

já v mondeu komplet vykuchaném sem přejížděl z lakovny kyž naše byla plná....asi 6km po hlavní v komplet vykuchlém autě..jen kastla,dveře a motor atd....bez oken,bez světel,bez interieru...seděl sem na bedně od piva s brýlama na očách a jel....pohoda....jen za litr a domluva...šéf jel předemnou a jeli sme pomalu...tak jim to vysvětlil....ale strach sem měl :huh: radši už nikdy víc

Odkaz ke komentáři
já v mondeu komplet vykuchaném sem přejížděl z lakovny kyž naše byla plná....asi 6km po hlavní v komplet vykuchlém autě..jen kastla,dveře a motor atd....bez oken,bez světel,bez interieru...seděl sem na bedně od piva s brýlama na očách a jel....pohoda....jen za litr a domluva...šéf jel předemnou a jeli sme pomalu...tak jim to vysvětlil....ale strach sem měl :huh: radši už nikdy víc

no tak to já tam mám skoro vše :) :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...