VSemi Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 já už se těšit že si konečně koupí auto..... Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 o jednom by si vedel že jo Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 6, 2010 Sdílet Odesláno Červen 6, 2010 já už se těšit že si konečně koupí auto..... Já auto mám a dobrý zítra je cultíkovo velký den Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 budu vyhlížet fotos a taky sem zvědavá jestli dodržíš to,co si mi dnes říkal (mám na mysli s cultíkem) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 to cerrtinka: čo to tám máš za foto v tom avatare? To nevyzerá na octu ;) ! Nie je dnes ten veľký deň? Kde sú fotky alebo čo??? ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 to cerrtinka: čo to tám máš za foto v tom avatare? To nevyzerá na octu ;) ! Nie je dnes ten veľký deň? Kde sú fotky alebo čo??? ;) JJ mám hotovo jenže je auto špinavý takže až zítra Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 Giancarlo:to není ;) toe kamarádovo ..v neděli mě ochotně odvezl na pohotovost (měla sem menší nehodu a úraz ) tak semsi na oplátku dala jeho auto na avatar.. ;) Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 7, 2010 Sdílet Odesláno Červen 7, 2010 (upraveno) Giancarlo:to není ;) toe kamarádovo ..v neděli mě ochotně odvezl na pohotovost (měla sem menší nehodu a úraz ) tak semsi na oplátku dala jeho auto na avatar.. tak doufam až se uzdravíš že si to zas změníš na nějakou octu ;) Upraveno Červen 7, 2010 uživatelem čermi Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 8, 2010 Sdílet Odesláno Červen 8, 2010 mě by spíš zajímalo co zas ten chipmen vymyslel s tím autem a co na tom udělal... a taky co to má ta Mufina pod tou fotkou napsané :lol: ;) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Spy foto, kvalita otřes, ale co by člověk chtěl v cca 70km/h na vyfrézovaný silnici a ješte s cigárem v ruce... Ale že byla kua naleštěná...Pěkný Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Chipman to má napucované furt! :o Tak to mám taky moc rád! Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Spy foto, kvalita otřes, ale co by člověk chtěl v cca 70km/h na vyfrézovaný silnici a ješte s cigárem v ruce... Ale že byla kua naleštěná...Pěkný No to čumím tedy :) :D jinak díky ta cesta byla strašná sem trpěl Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Tak tady je novej podvozek Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Sem za tebou v ty poslední zatacce k tomu kruhákou malem přetočil na boudu.... Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 paráda,taky bych si nechal líbit Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Sem za tebou v ty poslední zatacce k tomu kruhákou malem přetočil na boudu.... No ono to docela sedí na tom HP-čku fakt jsem to nečekal zatáčky si vyloženě užívám Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Chipman to má napucované furt! Tak to mám taky moc rád! můžu potvrdit :) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 ahojky :) tak to je to žlutý překvápko? a co prasklý sklo??už je zase jak má být? :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Se sklem musím počkat ještě 9 dní jde to přes pojišťovnu Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 jo tááák ...jinak Romčo,dnes sem na chodbě potkala souseda a už semnou mluví,hehe :) :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 jo tááák ...jinak Romčo,dnes sem na chodbě potkala souseda a už semnou mluví,hehe :) :D Tak to abych přijel néé???? Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Tak to abych přijel néé???? chceš zas zlobit dědu??? :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 No já vím jak to funguje na HPcku, sam sem je mel, akorat hold Nissan neni takovy prulety.... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 No já vím jak to funguje na HPcku, sam sem je mel, akorat hold Nissan neni takovy prulety.... Já vím že jsi ho měl dááávno přede mnou :) prostě cena byla dost lákavá rozhodoval jsem se mezi KW a HP vyhrálo to HP :D Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 Dobra volba..... Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 9, 2010 Sdílet Odesláno Červen 9, 2010 písni prosim živočichovi ten kontakt Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 A co pružiny? ty si nechal ty svoje? takze auto je stejne vysoko.. Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2010 Sdílet Odesláno Červen 10, 2010 Je to teďka hodně tvrdší ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky