Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

nešlo by to ještě nííííž? :smich: joke, na ty tvoje km :smich:

JJ jen mám problém s pružinama nechtějí to pustit níž bo by mi škrtalo kolo o misku jinak na tlumiči mám rezervu ještě velkou musím to nějak pořešit jinak díky tohle mi říká dost lidí a nevěří kolik to má nakroutíno :smich:

Odkaz ke komentáři
Vypadá to skvěle ! Škoda že bydlíš tak daleko ode mě, rád bych se v tom svezl a porovnal tu tvrdost to se svým vysokým podvozkem. Bude to určitě velký rozdíl. Jinak se Ti to leskne jak psí kulky ! :( Co používáš za leštěnku?

Díky chlape co se týká leštěnky používám želvu tal snad se uvidíme na nějakém srazu a pokecáme :D

Odkaz ke komentáři
já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool:

no uvažuju nad jinejma pružinama ,ale jen předek zadek je tak akorád :)

Odkaz ke komentáři
já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool:

tak Weitec, ale pokutěnej :)

je to -50 a zkráceno o jeden závit, což u octaviový přední pružiny není žádný problém.

tlumítka mám HP a jsou vytočený úplně nahoře, takže rezerva 40 mm na sešroubování

jen při takovém snížení pozorníček na poloosa versus stabík (neškrtá mi to)

a při takhle krátký pružině je potřeba si pohrát s dorazama, jinak to na nich bude stát a ani se to nehne :D

post-139-1276329035_thumb.jpg

post-139-1276329092_thumb.jpg

post-139-1276329169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

rozdílná charakteristika pružiny :(

ale je to jedno, stejně mi sedí závit na závitu :lool: :)

měnil jsem protože jsem chtěl níž a s v-maxx nespokojenost na octavii, ale zase na fabii jsem byl s v-maxx maximálně spokojenej, teda jen s pružinama.

Dětskou hračku celostavítko od v-maxx bych si netroufnul po zkušenostech kamarádů. Na F byl eibach celostavítko z druhý ruky a jezdí to do teď na třetí Fabii a dělá pořád parádu :D

Odkaz ke komentáři

vůbec, ticho po pěšině :(

a poloosa o stabík si lehoulinkatě vrzne leda při maximálním rejdu při parkování, ale to mě nesejří :D

(od předchozích laborování je stejně poloosa vomletá jako prase :lool:)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...