Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

nešlo by to ještě nííííž? :smich: joke, na ty tvoje km :smich:

JJ jen mám problém s pružinama nechtějí to pustit níž bo by mi škrtalo kolo o misku jinak na tlumiči mám rezervu ještě velkou musím to nějak pořešit jinak díky tohle mi říká dost lidí a nevěří kolik to má nakroutíno :smich:

Odkaz ke komentáři
Vypadá to skvěle ! Škoda že bydlíš tak daleko ode mě, rád bych se v tom svezl a porovnal tu tvrdost to se svým vysokým podvozkem. Bude to určitě velký rozdíl. Jinak se Ti to leskne jak psí kulky ! :( Co používáš za leštěnku?

Díky chlape co se týká leštěnky používám želvu tal snad se uvidíme na nějakém srazu a pokecáme :D

Odkaz ke komentáři
já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool:

no uvažuju nad jinejma pružinama ,ale jen předek zadek je tak akorád :)

Odkaz ke komentáři
já to myslel tak, že dost najezdíš, tak proto asi nechceš níž :( ale pokud chceš, určitě to nějak vykoumáš :D Tomas_ek jezdí úplně nadoraz - má pružiny Weitec :lool:

tak Weitec, ale pokutěnej :)

je to -50 a zkráceno o jeden závit, což u octaviový přední pružiny není žádný problém.

tlumítka mám HP a jsou vytočený úplně nahoře, takže rezerva 40 mm na sešroubování

jen při takovém snížení pozorníček na poloosa versus stabík (neškrtá mi to)

a při takhle krátký pružině je potřeba si pohrát s dorazama, jinak to na nich bude stát a ani se to nehne :D

post-139-1276329035_thumb.jpg

post-139-1276329092_thumb.jpg

post-139-1276329169_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

rozdílná charakteristika pružiny :(

ale je to jedno, stejně mi sedí závit na závitu :lool: :)

měnil jsem protože jsem chtěl níž a s v-maxx nespokojenost na octavii, ale zase na fabii jsem byl s v-maxx maximálně spokojenej, teda jen s pružinama.

Dětskou hračku celostavítko od v-maxx bych si netroufnul po zkušenostech kamarádů. Na F byl eibach celostavítko z druhý ruky a jezdí to do teď na třetí Fabii a dělá pořád parádu :D

Odkaz ke komentáři

vůbec, ticho po pěšině :(

a poloosa o stabík si lehoulinkatě vrzne leda při maximálním rejdu při parkování, ale to mě nesejří :D

(od předchozích laborování je stejně poloosa vomletá jako prase :lool:)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...