Guest chipmann Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Jinak malinkato se mi to zkomplikovalo takže pokud má nikdo zájem tak moje osta je na PRODEJ A TO ZA 140 TIS.+ZIMNÍ GUMY Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 A jakej benzín si kupuješ Kubíku? Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Honzíku, nech se překvapit :) Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Nedělej Zagorku.... Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 sem zvědavej co bude řikat teď Vsemi :D :D "jeeee to auto znam, predek RS, zadek TDI ala anglie...." :) Tak gratulace zradce O1-cek a at te slouzi v nejhorsim jak stara. Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ten kluk konečně dostal rozum a koupil si auto................HIP HIP :) OCTII RS je moooooc krásnáá...kór v té černé :D a snb-rider taky jde konečně do auta.........................vy ste snad byly všichni osvíceni a doba temna končí........konečně je jako slušné lidi budete moct vídat jak tankují u těch správných stojanů to správné palivo, konečně poznjí co znamená když se řekne že "to auto jede".....a poznají číslice 6000.....7000...a zažijí pocit jaké to je vytočit ručičku k těmto hodnotám.............. kéž byste byly a vy ostatní osvíceni jako tito dva mladí lidé kteří sice sešli z cesty a hlásali slávu satanské naftě ale byly osvíceni a vrátili se na cestu síly,slávy a čistoty..................na cestu benzínu............................. chvalte benzín...ámen PS.: prodej mě kola lumpe............ konečně ses probral s toho traktorismu a začneš jedit autem :P ....joo...a jedna rada....to že neslyšíš klepot, smrad a třepání..to neznamená že ti to zdechlo..to je hodl benzínový motor :lool: a uporoznuji že do kostela nechodím! pánové s ropáky...toto je názorná ukázka toho že i zapřísáhlí ropálisté a čoudiči mohou být očištěni a zbaveni svého sazového cejchu a koupit si BENZÍNOVÉ auto..... sem si jist že uslyšíe samou chválu a spokojenost na jízdní projev a chování motoru který spaluje benzín.... konečně máme něco co nás spojuje...neutuchající lásku k benzínu.......a i stejný obsah motoru.....hold..mě nedopuje to turbo..atmosféra je atmosfára :D spokojenost s novým autem přát nemusím..páč ta je zaručena....takže jen hodně km bez nehod Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Jo Semi ty kola by byli pecka :) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 za 140 si měl říct tak před týdnem....bral bych z fleku.....kluk od nás scháněl TDi..bohužel si ji teď dovezl z DE..... Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 VSemi" pěkný no, ještě mi sežeň sponzora na ono čisté palivo :D jinak dnes večer to vypukne :) Octa v 6 hodin odchází k novému majiteli... Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 VSemi" pěkný no, ještě mi sežeň sponzora na ono čisté palivo :D jinak dnes večer to vypukne :D Octa v 6 hodin odchází k novému majiteli... sakra vy to všichni berete nák hopem :) včera mi Roman říkal že rs-o bude v pondělí,bum a je dneska..tys tu dnes psal že tvoje zase v neděli,bum a už taky dneska...co jéé?? Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 prodam svoje auto za 120tisic Kc :) kupec? :D Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 :) jen se zbavte toho díla satanova........................... a teď si spočítejte kolik vás stály snížené stavitelné podvozky,RS nárazníky,velké kola atd...............a teď vám to nikdo nezaplatí a všechny ty peníze jdou doslova vyhozené.... já vám to říkal pořád!!!!!! nevěřící jidáši!!!! smažte se v sazích naftových až na věky............................ :D :D octan s námy a nafta pryč..................ámen Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Je tady je novy bazar :lool: Prodam kravu, ma klimu, sportovni vejfuk, kola 16'', tonovana skla :) :D :D :smich: Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 já si auto nechávám...já ho už mám na benzín :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 (upraveno) VSemi: ty to beres za spatnej konec :D a uz konecne pochop, ze mas jen svoji pulku pravdy :) ty si ted myslis, ze Roman konci s nejakym upravovanim? Zrovna vcera Doli rikal, jak ho sere, ze je OII RS nakopla. Co reknes ted? :D Sakra... vyhozeny prachy posazovat RSo na zem, co Kdybych chtel, tak to RSo muzu mit po lete taky, ale kaslu na to, co bych s tim delal. Mam rad svoji OI, cely auto je kompletne v poradku, tak proc se ho zbavovat. Upraveno Červen 25, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 no to mě je jasné že tomu nasaní 19"ky...možná 20ky a pošle to k zemi :) zatónuje a chipne..............atd... Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 neni to o tom, jestli jezdis s benzinem nebo naftou, ale o to, ze ti to auto dela radost :) kdyz jezdis s naftou, tak zbyly penize, ktery si usetril, vrazis nekam jinam. Kdyz budes mit benzin, tak ty penize za tu plnou nadrz das taky, ale uz je nevrazis tam, kam bys je vrazil, kdybys je usetril Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Kdybych chtel, tak to RSo muzu mit po lete taky, ale kaslu na to, co bych s tim delal. Mam rad svoji OI, cely auto je kompletne v poradku, tak proc se ho zbavovat. :) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 ty finance nejsou zas tak hrozné......ta spotřeba není o tolik větší. já myslel hlavně to že ty peníze co do toho všeho dáš radši projezdit páč pak ti je při prodeji nikdo nezaplatí ty doplňky cos koupil...spíš sou ještě na škodu Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 VSemi: to mas samozrejme pravdu a souhlasim s tebou, ale vis jak je to :) vsichni jdou do tech uprav s tim, ze se to nevyplati, pocitame s tim. Ale o cem by ten zivot byl... penize budou, my nebudem Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 kdy už se tu ukáže chipmííík..............................nějaké fotky RSky by to chtělo :) Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 jak říká můj otec.......... peníze nejsou...a my furt sme :) když už ji prodává za 140tis tak bych ji komplet odstrojil a všechno z ní vzal....a prodal ji jako serii....a zbytek prodal postupně Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 (upraveno) tak to bys musel s cenou trochu dolu ale, ne? :) Upraveno Červen 25, 2010 uživatelem houmik Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 v té výbavě a pokud je to face origo(rv 01 a víš) tak ani moc ne.............. Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 tak to vypadá že se Roman někde prohání ve svém "novém" Rsu a na nás tu úplně zapoměl :) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 Ten kluk konečně dostal rozum a koupil si auto................HIP HIP :lool: OCTII RS je moooooc krásnáá...kór v té černé a snb-rider taky jde konečně do auta.........................vy ste snad byly všichni osvíceni a doba temna končí........konečně je jako slušné lidi budete moct vídat jak tankují u těch správných stojanů to správné palivo, konečně poznjí co znamená když se řekne že "to auto jede".....a poznají číslice 6000.....7000...a zažijí pocit jaké to je vytočit ručičku k těmto hodnotám.............. kéž byste byly a vy ostatní osvíceni jako tito dva mladí lidé kteří sice sešli z cesty a hlásali slávu satanské naftě ale byly osvíceni a vrátili se na cestu síly,slávy a čistoty..................na cestu benzínu............................. chvalte benzín...ámen PS.: prodej mě kola lumpe............ konečně ses probral s toho traktorismu a začneš jedit autem :P ....joo...a jedna rada....to že neslyšíš klepot, smrad a třepání..to neznamená že ti to zdechlo..to je hodl benzínový motor ;) a uporoznuji že do kostela nechodím! pánové s ropáky...toto je názorná ukázka toho že i zapřísáhlí ropálisté a čoudiči mohou být očištěni a zbaveni svého sazového cejchu a koupit si BENZÍNOVÉ auto..... sem si jist že uslyšíe samou chválu a spokojenost na jízdní projev a chování motoru který spaluje benzín.... konečně máme něco co nás spojuje...neutuchající lásku k benzínu.......a i stejný obsah motoru.....hold..mě nedopuje to turbo..atmosféra je atmosfára :lool: spokojenost s novým autem přát nemusím..páč ta je zaručena....takže jen hodně km bez nehod ;) amen pane Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 :lool: :palec: :lool: Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 25, 2010 Sdílet Odesláno Červen 25, 2010 no to mě je jasné že tomu nasaní 19"ky...možná 20ky a pošle to k zemi :lool: zatónuje a chipne..............atd... Né nechám na tom origo 18"ctky jen půjdou pružiny eibach a folie toe jasný a chip bude asi až časem Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky