Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

amen pane :lool:

Ne je v tom úplně něco jiného moc rád jsem chtěl naftu jenže OII RS TDI se prostě nepovedl a já nemíním stále něco řešit na motoru a na CR-ko prostě nemám jinak bych mooc rád šel do ropy když si představím tu spotřebu no brr Vsemíku já na rozdíl auto mám na denní ježdění a né jen na week :palec: (toe pro mě auto k ho...)

Odkaz ke komentáři
Ne je v tom úplně něco jiného moc rád jsem chtěl naftu jenže OII RS TDI se prostě nepovedl a já nemíním stále něco řešit na motoru a na CR-ko prostě nemám jinak bych mooc rád šel do ropy když si představím tu spotřebu no brr Vsemíku já na rozdíl auto mám na denní ježdění a né jen na week :lool: (toe pro mě auto k ho...)

ani se neozves a nepohlubys co ukazka co?

Odkaz ke komentáři

A je to tu dostal jsem povolení takže : pár spy fotek romanovo octy ... bohužel jen zezadu a některý i z dálky protože on jak do toho sedl tak se nedal zastavit.... a pak odkaz na jedno video kdy byl tak ochoten mi zpomalit abych ho vubec dojel ... ale bacha po dlouhý době jsme jel zase 200 a dalo se to :smich::palec: :) ... jinak chvála chvála chvála je to mooc krásný autooooo ! Přeju ti ho Romane a na další rok jsme domluvený vid ? :smich::palec:

Jinak k tomu videu se omlouvám za ten rachot hudby ... jsme is to nějak neuvědomil .... ale o ní nejde jde tam vidět všechno ....

post-1094-1277754826_thumb.jpg

post-1094-1277754829_thumb.jpg

post-1094-1277754832_thumb.jpg

post-1094-1277754836_thumb.jpg

post-1094-1277754840_thumb.jpg

post-1094-1277754843_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...